Orașul Copiilor logo
Asociatia ALEGRIA

Asociatia ALEGRIA

Asociația Alegria este un ONG înființat în anul 2013 ale cărui obiective sunt următoarele:

             - de a organiza și derularea activități cultural-educative

            - de a promova un sistem educațional de înaltă performanță, bazat pe noi tehnologii și metode

            - de a ppromova relații de colaborare și parteneriat cu instituții analoge interne și internaționale din domeniul educațional, cultural și științific

 

Atelier de creație

Asociația Alegria organizează un atelier de creație pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani, axat pe tehnici de pliere a hârtiei, precum origami, quilling, colaj, tangram și iris. Participarea în cadrul atelierului este gratuită, activitățile acestuia având loc în fiecare zi între 14 și 18 iulie de la ora 12:00 la 13:30.

 

Scoala de Vara Clil & EQ "Emotie, expresie, creativitate"

 

Pret: 750 lei, inclusiv transportul din Cluj-Napoca

Scoala de vara are loc intre 16 si 22 iulie 2015 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani. Locatia scolii de vara este Centrul de Agrement pentru Tineret Raul Sadului.

Școala de vară "Emoție, expresie, creativitate" este un proiect educativ creat în 2008 care pune accentul pe rolulc pe care coeficientul de inteligență emoțională (EQ) il are în integrarea copiilor în societate. Programul este unul complementar, dorind sa abordeze subiectul intelgenței emoționale, tema care nu este strict vizată prin curricula națională.

Principalele obiective ale Școlii de vară "Emoție, expresie, creativitate" sunt urmatoarele:

- dezvoltarea inteligenței emoționale a elevilor prin intermediul activităților educative desfășurate în limba română, limba engleză și limba franceză

- dobândirea de către elevi a unor comportamente și abilități interculturale

Poiectul si-a propus de-a lungul timpului diferite obiective compolementare, precum folosirea metodei CLIL (Content Language Integrated Learning), introdusa incepand cu editia a tria.

Activități educative sunt organizate în ateliere de lucru si se desfasoara in limba engleza si franceza si în funcție de abilitățile lingvistice ale copiilor, se invata noțiuni de limba japoneză (de la Kevin, copilul român de origine japoneză, participant la ediția a IV-a), noțiuni de dialect francez (de la Laurent, copil francez, participant la ediția a III-a) și alte limbi străine de la Iunia, formatoarea în cadrul ediției a V-a.

Scris la: 2015-05-28 21:46:13


Asociatia ALEGRIA
Adresa: Strada Gh Doja 35A
Floresti cod: 407280
Cluj
Telefon:0740049540
Email: Email: contact@asociatiaalegria.ro
Site: http://www.asociatiaalegria.ro
Facebook: https://www.facebook.com/asociati...
Varste: intre 5 ani si 16 ani