Orașul Copiilor logo
Diverta Hubertus

Diverta Hubertus

Diverta Hubertus, aflat pe Bv. 21 Decembrie, nr. 22, se remarcă între librărille clujene cu o gamă de carte pentru copii foarte diversificată.

De altfel, magazinul are o întreagă zonă dedicată copiilor în care părinții pot regăsi cărți, jucării creativ educative, filme și desene animate, dar și articole școlare cu personajele preferate ale celor mici.

Pe lângă diferitele produse pentru copii, Diverta organizează diverse evenimente pentru copii precum ziua copiilor. Ziua copiilor are loc în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 când Diverta se transformă într-un loc de joacă. În cadrul acestor zile se organizează ateliere de pictură și desen, ateliere de modelaj, ateliere de confecționare a accesoriilor din paste sau hârtie, cursuri de bune maniere, sau  matematică distractivă.

La sfârșitul lunii august în cadrul zilei copiilor, Diverta Cluj organizează un atelier de dezvoltare personală numit "Creează o viață creativă", care  se adresează părinților, educatorilor sau altor persoane care lucrează cu copii. atelierul își propune să clarifice următoarele teme:

- ce înseamnă comportament creativ și cum îl pot recunoaște

- care sunt caracteristicile pe care ar trebui să le dezvolte la un copil creativ

- la ce folosește creativitatea

- care sunt piedicile care stau în calea creativității

- cum să le ofere copiilor spațiul fizic, emoțional și intelectual necesar și instrumentele potrivite pentru a-și dezvolta spiritul creativ

Taxa de participare este de 10 lei.

Scris la: 2014-09-01 17:42:33


Diverta Hubertus Diverta Hubertus
Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989 22
Cluj-Napoca 400124 cod: 400094
Cluj
Telefon:0723.654.043
Email: Email: diverta.hubertus@diverta.net
Facebook: https://www.facebook.com/divertah...
Varste: intre 3 ani si 11 ani