Orașul Copiilor logo
Grădinița Gina

Grădinița Gina

Grădinița Gina a fost înființată în anul 1985 și dispune de o clădire proprie, dotată cu mobilier modern. În exterior este pusă la dispoziția copiilor o grădină cu iarbă naturală și flori întinsă pe o suprafață de  250 mp și dotată cu balansoare, tobogan, căsuță de lemn, telefonul copiilor și groapă de nisip.

Există  patru grupe de câte maximum 15 copii, iar activitățile educaționale sunt centrate în jurul centrelor de activități precum biblioteca, casa păpușii, centrul de construcții cu lego și cuburi, centrul de artă plastică și modelaj și centrul de activități pe calculator. Limba de predare este engleza, cu excepția activităților de educație a limbajului și de matematică.

Activitățile opționale oferite sunt mișcarea ritmică și dansul, gimnastica corectivă, origami și cursuri de inițiere tenis, la care sa adaugă Mindlab, un program de jocuri de strategie pentru copii, care stimulează dezvoltarea capacităților intelectuale.

Grădinița oferă de asemenea un program de predare intensivă a limbii engleze, denumit "Afternoon English Club", creat cu scopul de a consolida cunoștințele dobândite în grădiniță și destinat școlarilor din clasele I-IV.

Activitățile extracurriculare cuprind vizite la Grădina Botanică, Muzeul Etnografic, Muzeul de Istorie Naturală și la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș, la care se adaugă tabere de schi, participarea la spectacole de teatru de păpuși și circ și magie, întâlniri cu părinții ți serbări de Crăciun și de vară.   

Grădinița Gina oferă două tipuri de program: programul scurt între ora 7:30 și 13:00 la un preț de 550 lei/lună și program lung, de la 7:30 la 18:00 pentru  650  lei/ lună, cu vacanțe de Crăciun și Paști. Taxa de înscriere este de 250 lei. 

 

Gradinita Gina s-a inchis.

Scris la: 2015-08-14 00:30:28


Grădinița Gina Grădinița Gina
Adresa: str. Iuliu Moldovan nr. 39

Cluj
Telefon:0264-431 620, 0723-307830
Email: Email: office@gradinitagina.ro
Site: http://www.gradinitagina.ro/
Varste: intre 3 ani si 10 ani