Orașul Copiilor logo
Gradinita Millennium

Gradinita Millennium

Gradinita Millenium functioneaza inca din 1990 (a primit si acreditarea ARACIP in 2011) si in prezent aici sunt inscrisi 115 copii. Grupele sunt formate in functie de limba de studiu - 4 grupe de limba germana, 3 grupe de limba engleza si o grupa combinata de limba franceza.
Deoarece se pune un accent foarte mare pe limbile straine, in afara de studiile pedagogice educatoarele trebuie sa aiba si competente lingvistice specifice (respectiv certificari Cambridge, Dalf, Sprachdiplom).

Începând cu data de 01.09.2014, grădinița se va muta pe Strada Donath, lângă Casa Radio.

In afara de cunostintele de limbi straine, gradinita Millenium acorda o mare importanta activitatilor sportive. Conform reprezentantilor gradinitei, "In paleta ofertei educationale, avem ca si activitati optionale: educatie fizica, inot, schi, atletism , role, dans, kick boxing, care se desfasoara sub indrumarea specialistilor angajati ai gradinitei sau a colaboratorilor atestati in acest sens.Comunicarea ocupa un plan important in gradinita noastra de aceea promovam ca activitati "comunicarea si dramatizarea", activitati ce se desfasoara pe nivele de varsta cu profesor specialist de limba romana. In viziunea noastra copilul trebuie dezvoltat global, drept pentru care urmeaza cursuri de educatie muzicala si educatie estetica cu profesori de specialitate angajati ai gradinitei. Activitatile extracurriculare se desfasoara in afara gradinitei dupa un calendar prestabilit, in functie de tematica perioadei respective -vizite la gradina botanica, zoologica, Muzeul Satului, vizite la ferme sau sere, diferite iesiri in natura (ex. la cules de castane), excursii de cercetasi,participam in fiecare an la Festivalul de Marionete, etc".

In cadrul gradinitei sunt primiti si copii intre 1,5 si 3 ani, cu care se lucreaza in grupuri mult mai mici (spre exemplu kinetoterapia se desfasoara in grupuri de 2-3 copii).

Grupele de copii sunt conduse de catre doua educatoare, care pot solicita ajutorul ingrijitoarelor atunci cand este nevoie.

Spatiul gradinitei este generos - 8 sali de curs si pentru activitati practice, vestiare pentru copii si personal, sala de sport, sala de mese, 5 bai si un spatiu de joaca in aer liber de 10 ari. Hrana copiilor este livrata de catre o firma de catering. Se prefera in general alimente sanatoase, carnea de porc fiind de exemplu exclusa din meniu.

Tarifele variaza intre 680 lei/lună pentru programul scurt și 730 lei/lună pentru cel lung, existând și varianta programului intermediar la un preț de 700 lei/lună, la care se adauga taxa pentru masa (12 lei/zi) si taxa de transport, acolo unde este cazul.

Grădiniță acreditată O.M. NR.3125 din 26 ianuarie 2012

Directoare Goron Carmen Augusta 0746023898

 

 

Scris la: 2014-04-09 19:27:03


Gradinita Millennium
Adresa: Strada Paraului 7
Cartierul Grădinile Mănăştur cod: 400651
Cluj
Telefon:0264/424152 , Pop Simona 0755/140400
Email: Email: pop_millennium@yahoo.com
Site: http://www.gradinitamillennium...
Facebook: http://www.facebook.com/gradinita...
Varste: intre 18 luni si 7 ani