Orașul Copiilor logo

Gradinita de la Happy Kids / Scoala Internationala

Gradinita Happy Kids functioneaza ca gradinita acreditata incepand din anul 2006 si este parte integrata a Scolii Internationale Transylvania College.

 

In aceasta institutie invata copii din 18 tari, rezultand un mediu multiscultural, iar programul se desfasoara sau in limba engleza, sau in limba germana. Fiecare grupa este alcatuita din 14-16 copii.

 

Grupa de la cresa cuprinde copiii cu varste sub 2 ani si poarta numele Brown Teddies, de ei avand grija  Miss Ioana, Miss Carmen si Miss Alexandra.

Grupa mica poarta numele White Teddies, iar de ei se ocupa Miss Monica, Miss Veta si Miss Alexandra. Tot dintre cei mici face parte si grupa "Green Apples", din care fac parte copiii cu varste cuprinse intre 2 si 3 ani.

Printre activitatile care sunt organizate pentru cei mici se numara: joaca si invatarea cu ajutorul nisipului si al apei, pictura si experimente cu diferite culori, descoperirea sunetelor, prin intermediul programului "Jolly Phonics"

Yellow Apples 1 si Yellow Apples 2 sunt grupele mijlocii, iar profesorii lor sunt Miss Anda, Miss Larisa si Miss Bianca.

Grupele mari poarta numele de Red Apples 1 si Red Apples 2, iar copiii din aceste grupe urmeaza activitati care ii pregatesc pentru inceperea scolii.

 

Programele commune ale grupelor Yellow Apples, Green Apples si Red Apples sunt, dupa cum urmeaza:

 

- Jolly Phonics: este un program sintetic-fonetic interactiv, care le permite copiii sa exploreze sunete si litere prin intermediul jocurilor didactice, al cantecelor, al jocurilor de miscare, al teatrului de papusi, precum si al povestilor interactive, fiecare copil avand propriul caiet de lucru.

- Da, poti! (program optional): program de dezvoltare socio-emotionala pentru copii cu varste intre 4 si 7 ani.

- Cursuri de dans

- Educatie fizica

- Program la Biblioteca

- Proiectul Copilul Saptamanii: in cadrul acestui proiect, fiecare copil are alocata o saptamana in care le prezinta colegilor lui tot ceea ce este important pentru el: familia, poze si videoclipuri realizate cu ei si propun o activitate pe care o aleg chiar ei, la care sa ia parte si colegii si profesorii.

- DEAR- Drop Everything and Read: copiii primesc o tema de lectura, scopul fiind sa ii faca sa indrageasca tot mai mult cititul.

- Classroom news:  buletin informativ trimis parintilor din fiecare grupa, inainte de inceputul saptamanii.

- Jocuri pe case: elevii sunt impartiti in 3 grupe mari: Vulturii Galbeni, Ursii Rosii si Lupii Albastrii si participa impreuna la diferite concursuri, proiecte si activitati

 

Tarife pentru anul scolar 2014-2015:

Program scurt: 12650 RON/an (respectiv aproximativ 1054 RON/luna)

Program prelungit: 13915 RON/an (respectiv aproximativ 1159 RON/luna)

 

Exista si o taxa de inscriere de 450 RON, care se achita o singura data. De asemenea, pentru copiii care merg la cresa si la gradinita, ciclul primar si gimnazial, se plateste si o taxa de campus, respectiv 150 de euro/an.

Costul meselor este de 16 RON/zi, in aceasta taxa fiind incluse micul dejun, pranzul, si o gustare.

Scris la: 2012-03-08 16:19:56


În cadrul complexului: Happy Kids / Scoala Internationala
În cadrul grupului: Happy Kids / Scoala Internationala
Adresa: Str. Baisoara nr. 2A

Cluj
Telefon:+40 264 418 990
Email: Email: office@transylvania-college.ro
Site: http://www.transylvania-colleg...
Facebook: https://www.facebook.com/transylv...
Orar: 8:00-17:00 (cresa), 8:00-17:30 (gradinita); 8:15-16:00 scoala