Orașul Copiilor logo

Gymsport

Gymsport este un program online de antrenamente fizice care functioneaza ca o sala de fitness reala. Programele oferite de Gymsport au o continuitate contin toate partile obligatorii unui antrenament precum incalzirea, partea fundamentala si revenirea organismului dupa efort.

Se poate participa la clasele online, conform orarului, existand si posibilitatea vizionarii inregistrarii  din arhiva, in cazul in care cei care doresc sa utilizeze programul  nu au ajuns la timp in fata calculatorului.

Sala online de aerobic Gymsport vine in ajutorul celor care doresc sa arate bine si sa aiba o viata sanatoasa prin sport, dar au un program incarcat sau sunt ocupati cu supravegherea copiilor. Cei care doresc sa devina membri ai Salii Online GymSport, pot participa la cele mai noi antrenamente, predate in marile centre sportive din tara, la ei acasa, alaturi de copii.

 

Activitati:

 

Zumba Fitness

Un program fitness special, cu licenta, care respecta o structura bine definita pentru un antrenament complex. Coregrafiile acestui program incorporeaza  miscari de hip-hop, soca, salsa, samba, merengue, reggaeton, mambo si bollywood.

Clasa: cardio, dance

 

Steel Tonic

Un antrenament care combina elementele cardio cu cele de tonifiere. Se lucreaza intens pe o muzica a carei structuri este special formata, astfel incat fiecare clasa mentine o ordine de executie si un numar de repetari pentru fiecare exercitiu. Programul este coregrafiat, astfel incat atentia este concentrata pe ordinea de executie a exercitiilor, iar intensitatea ridicata a antrenamentului este resimtita abia la final. Exercitiile pe muzica lucreaza diferite grupe musculare.

Steel Tonic imbunatateste capacitatea cardiovasculara, postura si coordonarea, stimuleaza arderea grasimilor imbunatatind tonusul general al corpului si oferind diversitate si structura in antrenament.

Clasa: cardio, tonifiere

 

Cardio Tone

Reprezinta o combinatie de exercitii de tonifiere executate in regim cardio, in cadrul carora se executa pasi si exercitii pe muzica antrenanta, in scopul accelerarii arderii grasimilor si a tonifierii musculaturii. Cardio Tone este recomandat celor care vor sa sa scada in greutate. Intensitatea antrenamentului creste treptat arderea grasimilor realizandu-se pe parcurs.

Cardio Tone areo durata de 40 de minute si un nivel de intensitate incepator-mediu:

- nivel cardio: ridicat

- structura coregrafica: usoara

- nivel tonifiere musculara: ridicat

Calorii consumate: aproximativ 800/ clasa

Clasa: cardio, tonifiere

 

Pilates

Un set de exercitii care se executa la sol, pe salteluta si sunt inspirate din stiluri distincte de exercitii fizice bazate pe yoga si exercitiile chinezesti de acrobatie. Toate exercitiile Pilates sunt initiate de muschii abdomenului, ai taliei, ai soldurilor si ai feselor, partea cea mai importanta a corpului in cadrul acestor execitii fiind trunchiul.

Pilates aduce urmatoarele beneficii:

- creste tonusul muscular

- reduce nivelul de stres

- cresterea mobilitatea articulatiilor

- imbunatatirea circulatia si postura corpului

- ofera energie si vitalitate intregului organism

Clasa: tonifiere, mobilitate

 

Yoga

Clasa: tonifiere, mobilitate, relaxare

 

Total Body Workout

Este un antrenament care tonifica intens musculatura, bazandu-se pe tehnica de executie corecta pentru protejarea coloanei vertebrale si articulatiilor prin exercitii care utilizeaza greutatea propriului corp sau cu greutati mici, de 1 kg.

Clasa: tonifiere, cardio

 

Scris la: 2015-05-12 22:41:27


Email: Email: contact@gymsport.ro
Site: http://www.gymsport.ro/