Orașul Copiilor logo
Jucării cu bucurii

Jucării cu bucurii

Se pot închiria produse pentru copii din următoarele categorii:

- organizare de petreceri

- port-bebe ergonomice

- balansoare

- centre de activitati

- de luat in vacanta

- pachete de jucării

- premergatoare

- vehicule cu pedale

- vehicule electrice

- vehicule fara pedale

Jucăriile oferite spre închiriere au fost achiziționate noi de la brand-uri precum:

- Fisher Price

- Bright Starts

- Graco

- Chipolino

- Peg Perego

- Vtech

- Little Tikes

- Kinderkraft

- DHS

O dată ce unul sau mai multe produe au fost alese pentru încheiere pe site, echipa "Jucării cu bucurii" poate fi contactată prin intermediul formularului de contact, adresei de email sau prin telefon.

După fiecare utilizare, jucăriile sunt dezinfectate folosind produse de curatere 100% naturale, non-toxice, produse aprobate de Ministerul Sanatatii.

Jucariile se livreaza la domiciliul clientului pentru comenzi care depășesc 100 de lei. Taxele de transport pe raza municipilui Cluj-Napoca sunt de 7.5 lei/drum (15 lei dus-intors), iar in Floresti de 10 lei/drum (20 lei dus-intors).Pentru fiecare produs se percepe o garantie de 50% din valoarea contractata, garantie ce se elibereaza la predarea jucariei.

Plata jucăriilor închiriate se face cash sau prin transfer bancar în momentul primirii produsului.

Există posibilitatea returnării jucăriilor înainte de termenul stabilit, recalculându-se pretul pentru perioada in care jucaria a fost folosită de către client.

În cazul în care jucăria nu este returnată, clientul este obligat in baza contractului de închiriere să platească atât costul închirierii cat si contravaloarea valorii de piață a jucăriei respective.

În cazul în care jucăria este stricată în timpul perioadei de închiriere se face impreuna cu clientul o evaluare a jucariei,  urmand a se suporta de catre acesta costul reparatiei ei. In cazul in care jucaria nu mai poate fi reparata clientul achita contravaloare valorii ei de piata, jucaria stricata rămânând proprietatea "Jucării cu bucurii".

Scris la: 2015-12-17 22:37:31


Jucării cu bucurii
Telefon:0751.194.111
Email: Email: jucariicubucurii@yahoo.ro
Site: http://www.jucariicubucurii.ro...
Facebook: https://www.facebook.com/Jucarii-...