Orașul Copiilor logo
Julia-toys.ro

Julia-toys.ro

Julia Toys e un magazin online ce vinde jucării noi și second hand pentru copii mici și preșcolari aduse în principal din Austria. Site-ul  julia-toys.ro oferă okazii bune dar uneori de scurtă durată de a cumpăra jucării interesante și ieftine.

Deasemenea e stabilită o comunicare directă intre Julia și clienți prin intermediul comentariilor sau a forumului asociat site-ului.

Jucăriile

Printre articolele pentru bebeluși se găsesc: carusel de lemn, saltele de joacă (play gym), cărți textile, jucării muzicale, jucării din lemn, jucării fisher Price și multe zornăitori de diverse forme și viu colorate.

Carusel din lemnCaracatiță Lamaze

Pentru copii mici există în ofertă, în momentul de față: piese de lemn ce pot înșirate pe un șnur în stilul montessori, cărți de colorat, cărți de citit cu poze (dar cu text în germană), figurine cu animale de plastic sau de pluș, mașinuțe.

Set popice SpielgeburgPahare de cladit sau de introdus unul în altul de tip montessori

Pentru copii peste 3 ani puteți cumpăra diverse jocuri interesante care nu se găsesc în magazinele noastre, cu mărci renumite gen Ravensburg, Parker, Noris, Haba. Sunt si jocuri clasice: domino, puzzle-uri, board games. 

Uneori se găsesc și accesorii cu mărimi reglabile pentru copii gen role sau patine.

Patine Acro mărimea 31Joc de construcție cu piese care se îmbinăsolitar venetian cu piese din sticlă

Livrare

Coletele se expediază de 2-3 ori pe lună, deci trebuie să așteptați în medie vreo două săptămâni din momentul în care faceți comanda, până vă ajung jucăriile acasă. Data la care se face va expedierea se afișează pe site.

Prețurile

Probabil media de preț pentru un produs e undeva la 25 lei, deci sunt foarte multe jucării care nu costă mai mult de câțiva lei. Dacă la asta se adaugă taxele percepute de poșta română pentru un colet intern rezultă tot un preț destul de mic.

Așadar Julia-toys.ro e magazinul de jucării online cu prețurile cele mai mici din România.

 

Scris la: 2011-12-05 10:30:39


Julia-toys.ro Julia-toys.ro
Email: Email: julia.toys@yahoo.com
Site: http://www.julia-toys.ro