Orașul Copiilor logo
Ludy

Ludy

Ce este Ludy?

Ludy este un serviciu premium de inchiriere jucarii pe baza de abonament , care se poate incheia pe o perioada de minim 3 luni, prin care copilul tau primeste lunar un nou set de jucarii  educative, de cea mai buna calitate, adaptate varstei lui, special gandite pentru a-i oferi diverse experiente de invatare.Abonamentele se adreseaza copiilor cu varsta intre 1 si 4 ani.

Ce contin cutiile?

Cutiile contin jucarii educative de lemn, adaptate varstei. Jucariile nu sunt asezate aleator in cutii ci acopera mai multe arii de dezvoltare (limbaj, motricitate, logica si matematica,  senzorialitate, cunostinte despre natura).

La selectia jucariilor din cadrul abonamentelor am tinut cont de urmatoarele criterii:

 1. Calitate– am selectat cele mai bune Branduri, care comercializeaza jucarii testate si aprobate de diverse organisme acreditate. Am ales jucariile de lemn, datorita durabilitatii acestora, dar si din perspectiva cresterii copiilor intr-un mediu sanatos.
 2. Dezvoltare– am cautat jucarii care sa ajute la dezvoltarea copiilor pe mai multe planuri – lingvistic, motric, senzorial etc. Cutiile sunt astfel gandite incat sa acopere cat mai multe din aceste arii.
 3. Varietate– Jucariile sunt diferite de la luna la luna, nu veti gasi aceasi jucarie de doua ori. Totusi, exista jucarii similare sau construite pe acelasi mecanism, rolul acestora este de exersare a abilitatilor dobandite.
 4. Siguranta– am ales jucarii care sunt testate si verificate de catre organisme acreditate. De asemenea, jucariile sunt igienizate inainte de livrare cu produse organice, care nu afecteaza sanatatea copiilor.

Beneficii

 • Copilul tau se joaca cu cele mai bune jucarii fara a fi suprastimulat si fara a investi o avere in asta.
 • Jucariile sunt inlocuite lunar, astfel ca el poate sa isi dezvolte noi abilitati, sa exerseze ceea ce a invatat anterior prin explorarea unor jucarii noi.
 • Spre deosebire de jucariile cu butoane, lumini, sunete, jucariile din abonamentul Ludy il tin mai mult timp concentrat, ii antreneaza rabdarea, il invata sa exerseze pentru a obtine efectul dorit.
 • Acum ai ocazia sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau. Jucariile noastre sunt excelente pentru joaca in doi!
 • Economisesti bani si spatiu. Nu mai colectionezi jucarii de care se plictiseste in 2 saptamani.  II faci un abonament Ludy, iar banii economisiti ii poti investi in educatie.
 •  
 • Cum functioneaza?

   

1. Te înscrii prin formularul de mai jos;

2. Primești cutia acasă;

3. Vă bucurați împreună de conținutul cutiei, vă jucați și învățați;

4. Returnezi cutia și primești una nouă în schimb.

 

Scris la: 2015-08-03 16:45:50


Ludy
Telefon:0749.627.138
Email: Email: contact@ludy.ro
Site: http://ludy.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ludy.toy...
Varste: intre 1 an si 4 ani