Orașul Copiilor logo
MiniBlu

MiniBlu

Miniblu este cea mai mare retea din Romania de pe piata de retail a produselor pentru copii, operand 25 de magazine, dintre care 8 se afla in Bucuresti.

Miniblu este conceput ca un magazin "all in one" pentru copiii de 0-6 ani si este loc special unde clientii pot beneficia de consultanta si unde copiii lor se pot distra in timp ce ei  fac cumpărături. Miniblu detine cea mai buna oferta de pe piața in termeni de calitate, atmosfera, gama de produse si servicii.

Marci la Miniblu

Branduri care pot fi gasite la Miniblu: Maxi Cosi &Quinty; Orchestra, Hauck, Lamaze, The First Years, Sterntaler, Blue Box, Bontempi, Viking Toys, Stokke, Injusa, Pom d`Api, Lindam, Arditex, Italtrike, Micuna, etc.

Incaltaminte si imbracaminte

Pentru copiii intre 0 si 6 ani se gasesc la MIniblu diverse haine, in special de ocazie (seturi de botez), dar si produse gen pantaloni, rochite, body-uri. Tot aici gasiti cateva modele de cizmulite, botine, ghete, iar in sezonul cald, sandale si pantofi de vara. Desi modelele nu sunt foarte variate, sunt calitative, fapt reflectat si in pret. 

       

Jucarii

La Miniblu gasiti o gama variata de jucarii, de la figurine sub forma de animale, realist relizate, de la cativa lei, pana la jucarii educative de cateva sute de lei. 

Alte articole

Pentru ca Miniblu e un magazin all-in-one, gasiti aici si carucioare, scaune de masina, scaune de masa, mobilier si alte accesorii necesare copiilor intre 0 si 6 ani. 

 

Scris la: 2012-03-12 11:17:15


În cadrul complexului: Polus Center
Adresa: Strada Avram Iancu 492-500

Cluj
Telefon:021 404 14 00
Email: Email: office@miniblu.ro
Site: http://www.miniblu.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/Miniblu.R...
Orar: L-D 10-22
Varste: intre 0 ani si 6 ani