Orașul Copiilor logo
OZ Family Club

OZ Family Club

OZ e un loc in care se intampla 3 categorii de lucruri. Ordinea prezentarii e aleatoare, nu sunt unele mai importante decat altele, dar e ceva anume ce le uneste pe toate: copiii, mai precis varsta lor. Oricand ne gandim sa oferim ceva la OZ incepem prin a ne intreba: la ce varsta a copilului ne referim? E un bebelus, un copil mic, un scolar, un adolescent? Fiindca stim ca nu putem oferi acelasi lucru unui bebelus si unui copil de 10 ani, la fel cum nu putem oferi acelasi lucru unui parinte de bebelus si unui parinte de copil de 10 ani. Dar sa le luam pe rand:

Petreceri pentru copii

La OZ gazduim petreceri pentru copii. Nu orice petreceri, ci petreceri care tin cont de varsta copilului. Cum anume? Prin faptul ca avem doua locuri pentru petreceri, fiecare cu caracteristicile si particularitatile sale. Avem Salonul Junior, potrivit pentru bebelusi si copii mici. Nu e vorba numai de jucarii potrivite varstei, intreg spatiul e gandit avand in vedere nevoile si dorintele copiilor mici si ale parintilor lor. Sala Discovery e pentru copii mai mari. Aceasta impartire nu e una exclusiva, nu inseamna ca un copil de 1 an nu are ce face in Sala Discovery sau ca un copil de 8 ani nu are ce face in Salonul Junior. Cel mai bine e sa veniti, sa vedeti si sa decideti voi insiva care dintre cele doua spatii se potriveste cel mai bine nevoilor voastre.

Cursuri pentru copii si parinti

La OZ avem cursuri, ateliere si seminarii atat pentru parinti cat si pentru copii. Lista noastra de cursuri si ateliere este una fluida, in permanenta schimbare. Mereu adaugam cursuri noi si revenim la cele vechi. De aceea, daca vedeti in lista noastra cursuri care au trecut, de care nu ati stiut la vremea respectiva si la care v-ati fi dorit sa participati, scrieti-ne ca sa stim sa le putem relua. Daca aveti multe, multe intrebari, nedumeriri si nelinisti si niciunul dintre cursurile noastre nu par sa raspunda la ele scrieti-ne si acest lucru iar noi ne vom stradui sa gasim persoane competente care sa va indrume in gasirea raspunsurilor.

Cafeneaua parintilor

Cafeneaua de la OZ functioneaza in doua moduri: fie va strangeti voi un grup de mamici/ parinti si veniti impreuna la noi. Noi va oferim o cafea sau un ceai, un loc unde sa se joace copiii si gata, tot ce trebuie sa aduceti e tolba cu subiecte de discutie, ceea ce nu cred sa fie o problema intre prieteni. Un alt mod in care functioneaza Cafeneaua Parintilor e ca veniti fara prieteni. Doar cu copilul, cu voia buna, cheful de povestit si intalnit oameni noi. Noi anuntam regulat un program pe site, voi va inscrieti si cand ajungeti o mai fie si alte mamici/ tatici cu pitici cam de aceeasi varsta. 

Scris la: 2015-03-17 08:02:56


OZ Family Club
Adresa: Strada Bega 6
Între Lacuri cod: 400601
Cluj
Telefon:0722-261-927, 1743-123-098
Email: Email: hello@cluboz.ro
Site: http://www.cluboz.ro
Facebook: https://www.facebook.com/OZFamily...
Orar: 9-21