Orașul Copiilor logo
Școala Horea  I-VIII

Școala Horea I-VIII

Scoala Horea este condusa de director: prof. Tinică Silvia-Veronica – 0742/004601si de dir. adj.: prof. Bănoi Flavia Elena - 0745/587464.

Școala Horea (I-VIII), fostă nr.14, are structura principală pe strada Horea și o nouă structura - Școala nr. 27 cu clasele I-IV, din cartierul Gruia. Școala Horea are 17 învățătoare și 30 de profesori. Alte dotări cuprind o bibliotecă cu 16000 de volume, laborator de informatică, asistare de către psiholog, logoped și un cabinet medical.

Doamna logoped Andreica Gratiela ne spune de ce aleg părinții școala Horea:

" Școala are renumele unor cadre didactice de calitate atât în învâțământul primar cât și la gimnaziu.Acest lucru nu îl spun doar eu ci și cei care au trecut deja prin școală atât foști elevi cât și părinți. E o școală mică, îngrijită , în care copiii sunt mai ușor și mai bine supravegheați . Pentru cei interesați, la prânz copii pot servi o masă caldă la restaurantul din vecinătatea școlii (se iese prin curtea școlii)copiii ajung fără să se expună traficului rutier și altor pericole.

Prof. Felicia Popa Stoican ne spune câteva informații despre structura demografică:
 
"Avem peste 700 de copii, in ultimii ani numarul lor fiind in crestere. Un punct forte al scolii ar fi relatia permanenta si de calitate pe care scoala (prin profesori si invatatori) o are cu familiile copiilor, implicandu-i in activitatile si programul lor. Oferim opționale diverse, seriozitate, punctualitate si profesionalism. Fiind aproape de Gara, se inscriu copii din satele din jurul Clujului, care au posibilitatea sa faca naveta. In acelasi timp, poate fi considerata scoala de centru, astfel ca se inscriu si copii ai caror parinti lucreaza in zona."
 
Există cabinet de consiliere și asistență psihopedagogică, cabinet logopedic, sala AEL, bibliotecă etc. Sălile de clasă sunt îngrijite și dotate cu cele necesare, bineînțeles cu ajutorul părinților."

 

Scoala Horea prezentată de elevul Musat Vladian:

Cei 83 de elevi care au terminat în 2011 gimnaziul la Școala HOREA au fost admiși la liceu cu o medie a notelor de 7.54 (Teze cu subiect unic 6.44, Absolvire 8.64, Limba Română 6.9, Matematică 5.84). Ei s-au indreptat spre liceele: Colegiul Tehnic ANA ASLAN 8%, Liceul Teoretic AVRAM IANCU 7%, Colegiul Economic IULIAN POP 6%, Grup Școlar Industrial TEHNOFRIG 6% și Grup Școlar de Protecția Mediului 6%. Au ales specializările Matematica-Informatica 25%, Turism si alimentatie 16%, Electronica automatizari 11%, Chimie industriala 7% și Stiinte Sociale 7%.

Scoala Horea dispune de urmatoarele resurse:

- cabinet de logopedie

- cabinet de consiliere psihologică

- cabinet de informatică, dotat cu aparatură audio-video modernă și suport didactic informatizat, sistem AEL

- cabinet medical și nivel standard de igienizare

- sală de sport

- bibliotecă

- semiinternat la cerere

- suport didactic informatizat;

- asistare de către psiholog și profesor de sprijin

- colaborare cu autoritățile

- colaborare cu familia

 

Scris la: 2015-02-09 19:21:31


Școala Horea  I-VIII Școala Horea  I-VIII
Adresa: Strada Horea 19A
Gruia cod: 400174
Cluj
Telefon:0264-432.323
Email: Email: scoala_horea_cluj@yahoo.com
Site: http://scoalahoreacluj.scoli.e...
Varste: intre 6 ani si 14 ani

Locații din cadrul grupului