Orașul Copiilor logo
Self Kit

Self Kit

Un set SELF KIT reprezintă un pachet complex de materiale psihologice și educaționale destinate prevenirii și combaterii emoțiilor și comportamentelor disfuncționale (nesănătoase), disponibil în două variante: pentru preșcolari și pentru școlari mici. Fiecare set este organizat în 8 module, fiecare modul fiind dezvoltat în jurul unei emoții negative disfuncționale. Cele 8 emoții avute în vedere sunt:

- depresia- tristețea profundă

- furia

- anxietatea - frica

- rușinea

- vinovăția

- gelozia

- invidia

- sentimentele de rănire.

Seturile se adresează următoarelor categorii:

- psihologi/consilieri școlari; psihologi clinicieni;

- cadre didactice preuniversitare: învățătoare, educatoare, institutori;

- părinți preocupați de dezvoltarea socio-emoțională a propriilor copii.

Pentru fiecare categorie de cursanți, programul si activitățile din kit sunt adaptate particularităților fiecăreia dintre cele trei categorii.

Seturile SELF KIT sunt oferite împreună cu un program de formare, creditat, pentru psihologi, de către Colegiul Psihologilor din România (25 credite) și pentru cadre didactice de către Centrul Național de Formare a Personalului Didactic din Învățământul Preuniversitar (CNFP) (25 credite). Programul de formare, cuprinde trei tipuri de activități: secvențe formative asistate, activități tutoriale și sarcini individuale monitorizate. Secvențele formative asistate se desfășoară față în față și sunt organizate în week-end sau în cursul săptămânii.

Pachetul Self Kit este oferit doar împreună cu programul de formare aferent, prețul uni kit care conține o versiune Self kit (700 lei ) și programul de formare (500 lei) este de 1200 de lei.

 

Workshopuri

Self Kit organizează ateliere pe următoarele teme:

- Tehnici de învățare eficientă

- Managementul timpului

- Controlul emoțional în sesiune

- Tehnici de documentare și elaborare a proiectelor și lucrărilor științifice

 

Scris la: 2014-07-22 21:06:00


Self Kit Self Kit
Telefon:0768/022600
Email: Email: contactselfkit@gmail.com
Site: http://www.selfkit.ro