Orașul Copiilor logo
Teri

Teri

Teri e un magazin din centrul Clujului care vinde în principal mobila destinată copiilor (pătuțuri, țarcuri, măsuțe, paturi suprapuse) și alte articole pentru copii (cărucioare, scaune auto, cântare, olițe). Înainte să devină magazin, cei de la Teri au acumulat experiență ca producători de mobilier din lemn pentru copii.

 

Despre marsupii

Atunci când un părinte găsește că purtarea în brațe a bebelușului reprezintă o investiție afectivă importantă, și îi acordă în același timp mobilitatea necesară într-un oraș, ori într-o ieșire la munte, un port-bebe reprezintă singurul mijloc de îndeplinire a acestei dorințe. Dar care port-bebe? Din seria descrisă mai sus, ne vom opri, pe scurt, asupra port-bebeurilor Manduca și Marsupi Plus. Ambele au trei puncte de descărcare a greutății, prin intermediul unor bretele: pe umeri și pe șold. Ambele sunt gândite exclusiv pentru purtarea bebelușului către părinte. Ambele țin picioarele bebelușului în "poziția M".
 
Marsupi Plus este făcut în România, la Cluj, iar Manduca este un produs german. Marsupi Plus este un articol "pocket", caracterizat prin simplitate, rapiditate și ușurință foarte mare de utilizare. Poate fi strâns și introdus în câteva secunde în geanta mamei. Manduca este tot un port-bebe utilizabil de la naștere (de la 3,5 kg), dar mult mai bine pregătit pentru greutăți mai mari (de 10 kg). Centura de pe șold este mult mai lată și consistentă, iar bretelele pot fi ajustate în funcție de purtător, prin sistemul clasic de chingi, ca la rucsac. Este compus exclusiv din bumbac organic (la interior), și bumbac organic cu cânepă la exterior. Nu are nici un fel de altă umplutură. Deci, nu vă speriați de verile călduroase, fiindcă respirația pielii bebelușului este asigurată.
 

Interviu cu Andrei Cosmovici, administratorul magazinului Teri:

- ce mărci mai importante de produse vindeți?
A.C.: Marci importante: nu stiu ce sa zic, nu m-am gandit la o clasificare. Probabil ca exista unele mai mari decat celelalte, dar care este criteriul? Nivelul vanzarilor, sau calitatea? In ce priveste calitatea, spre exemplu la marsupii, un produs fabricat la Cluj este mai bun decat Chicco sau alte marci similare, care au un renume mai mare decat Marsupi (cel facut la Cluj). Totusi, dintre marcile vandute de noi, amintesc: Klups (Polonia, puericultura mica si mare)), Ateliers T4 (Franta, mobilier bebe si copii), Plan Toys (Thailanda, jucarii din lemn), Feretti (Italia, lenjerie), Bertoni (Bulgaria, puericultura mica si mare), Bright Starts (USA, leagane, spatii joaca etc), ABC Design (Germania, carucioare, scaune auto etc), Marsupi (Cluj, marsupiu), Relaxys Maxi (Cluj, perne gravida), Manduca (Germania, marsupii), Pinolino (Germania, mobilier din lemn, mdf si pal pentru bebe si copii, lenjerie), Pifu (Belgia, mobilier din lemn, mdf si pal ), Baby Design (Polonia, carucioare, scaune auto, scoici etc), Elite Baby (Romania, mobilier din lemn si pal furniruit + lenjerie mobilier bebe si copii), Britax Romer (Germania, carucioare, scaune auto), Osann (Franta, mobilier bebe si copii, carucioare), Baby Fox (Sibiu, incaltaminte), Bio Textima (Ungaria, saltele copii si adulti), Kateyo (Cluj, lenjerie mobilier copii)

- care e principala categorie de produse pe care vă axați?
A.C.: Articole pentru bebe si copii, respectiv: mobilier, lenjerie, saltele, carucioare, scaune auto, scoici, marsupii, perne gravida si alaptare, articole baie, jucarii.

- Puteți da câteva exemple de produse de cea mai bună calitate? Dar de câteva produse cu cel mai bun raport calitate/preț?
A.C.: Produse de cea mai buna calitate: mobilierul de la Elite Baby (Romania), lenjeria Feretti (Italia), carucioarele ABC Design (Germania) sau Bebe Confort (Franta), marsupiul Marsupi (Cluj) si Manduca (Germania), saltele copii si adulti Bio Textima (Ungaria), jucarii din lemn (Plan Toys)
Produse cu cel mai bun raport calitate/pret: in general, marcile poloneze: Klups, Baby Design, DHS

- Care e politica dumneavoastră cu privire la returnarea produselor?
A.C.: In privinta returnarii produselor, respectam legislatia in vigoare, care prevede posibilitatea returului in maximum 10 zile de la achizitie, cu rambursarea completa a produsului in termen de maximum 30 zile de la primirea produsului nou, in ambalaj original, neafectat

- Se poate face prin dumneavoastră mobilă la comandă?
A.C.: Anumiti producatori accepta comenzi personalizate, aici incluzand si mobilierul, si lenjeria, si saltelete.

- Ce adaosuri comerciale practicați?
A.C.: Adaosurile noastre variaza intre 30% si 100% aproximativ, adaosurile mai mari fiind practicate invers proportional cu pretul de achizitie: cu cat acesta este mai mic, cu atat adaosul este mai mare. Si invers. 
Nu stiu daca adaosul comercial este relevant pentru cumparatorul final, fiindca acesta foloseste un alt criteriu, pretul final. Pe el nu-l intereseaza cu ce procent se ajunge la pretul final, ci doreste sa acceada la o piata competitiva, unde sa poata compara preturile.

 

Scris la: 2012-03-08 16:31:18


Adresa: Strada Bisericii Ortodoxe nr. 11A
Old Town cod: 400090
Cluj
Telefon:0724.719.179 sau 0746.733.951
Email: Email: teri@teri.ro
Site: http://www.teri.ro
Facebook: http://www.facebook.com/Magazinul...
Orar: Lu, Mi, Jo 15:00 - 19:00, Ma, Vi, Sa 10:00 - 14:00