Orașul Copiilor logo
jucariieducationale.ro

Jucariieducationale.ro

Jucariieducationale.ro e un magazin online ce vinde câteva unelte folosite în psihoterapie, în special carduri desenate și cărți cu povești. Aceste produse sunt de interes pentru 'psihologi, formatori, psihopedagogi, designeri, educatori, traducatori si specialisti in educatie nonformala'.

Magazinul se află sub patronajul asociației Alternativă Socială și Capital Uman http://www.ascu.ro/

Tipuri de produse

 

Produsele sunt organizate în câteva categorii (dezvoltare cognitivă, dezvoltare afectivă și socială, dezvoltarea identității, dezvoltarea limbajului, dezvoltare psihomotorie și oferte speciale), făcând astfel ușoară navigarea pe site și alegerea produsului care interesează. 
Cărțile de povestiri terapeutice și cardurile cu imagini sunt printre cele mai des întâlnite produse pe site-ul jucariieducationale.ro

Cardurile

Seturile de carduri sunt constituite din imagini în așa fel concepute încât te stimulează să faci asocieri care nu sunt prefabricate. Sunt un instrument menit să te îndemne spre deschidere și comunicare. Cardurile sunt produse de firma OH Publishing, firma specializată în construcția de instrumente educaționale.
Deși seturile de carduri nu sunt tocmai ieftine, având prețuri începând de la 87 de lei/set, sunt un instrument util în ceea ce privește autocunoașterea, dezvoltarea identității sau chiar dezvoltarea limbajului. 

cardurile 'Cope'

 

Cărticele de povești

Pe jucariieducationale.ro se găsesc o serie de povestiri terapeutice țintite spre anumite segmente de dezvoltare. Puteți cumpăra povestiri destinate dezvoltării limbajului, dezvoltării cognitive, învățării comportamentului prosocial, sau formării identității personale. Prețurile încep de la 13 lei pentru o carte cu o poveste și pot ajunge la 25 de lei cele cuprinzând 24 de povești ori 106 lei setul de 6 carți de povești terapeutice scrise de Nancy Davies. 

povestea fluturelui

Concluzie

Produsele de pe jucariieducationale.ro sunt niște instrumente extrem de folositoare specialiștilor interesați de dezvoltarea copiilor. Categorizarea face găsirea produselor ușoară, înlesnind procesul de căutare și concentrarea pe segmentul de dezvoltare vizat la un moment dat. 

Scris la: 2011-11-03 11:56:27


jucariieducationale.ro
Adresa: Strada Marinescu Gheorghe Nr. 32
Cluj-Napoca cod: 400337
Cluj
Telefon:0727.839.852, 0264.439.045
Email: Email: contact@jucariieducationale.ro
Site: http://www.jucariieducationale...