Orașul Copiilor logo

Www.inchiriazaojucarie.ro

Cui ne adresam?

    - celor care doresc sa incerce o anume jucarie inainte de a o cumpara;

    - celor care vor sa aiba mereu jucarii noi pentru copil, cu costuri minime (toti cei care avem copii stim ca acestia se plictisesc relativ repede de jucarii);

    - celor care prefera sa organizeze petecerea de ziua copilului acasa si au nevoie de o gama mai larga de jucarii, in functie de varsta invitatilor;  

    - celor care nu au copii, dar in vacante sau in week-end au musafiri cu copii. Acestei categorii ii mai putem pune la dispozitie si alte dispozitive pentru copii pe care musafirii le au si le folosesc in mod curent, dar nu le-au putut aduce in vizita - scaun de masina, scoica, patut de voiaj, tarc pentru joaca, baby monitor, leagan, scaun de masa, sling, manduca, marsupi plus, etc.

 

 

Toybox

 

Toybox e o colecție de jucării educative fabricate din lemn care stimuleaza imaginatia si dorinta de explorare. ToyBox se obtine prin intermediul unui abonament premium care se poate incheia pe o perioada de minim 3 luni, pe parcursul caruia copilul primeste lunar un nou set de jucarii  educative. Abonamentele se adreseaza copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani.

Cutiile contin jucarii educative de lemn, care acopera diferite arii de dezvoltare precum limbajul, motricitatea, logica si matematica,  senzorialitatea, sau cunostintele despre natura.

Pretul unui abonamentului pentru 3 luni este de 59 lei\luna, cost in care este inclus si transportul.

Exista posibilitatea de a testa timp de 14 zile gratuit pachetul Toybox, clientul putand renunta oricand la abonament, fara nicio explicatie.

Inscrierea se face prrin formularul de pe site, dupa care este trimisa cutia la casa clientului, urmand ca aceasta sa fie returnata pentru a primi alta in schimb.

 

Modalitatea de inchiriere

Clientul alege produsul dorit si perioada de inchiriere pe site-ul inchiriazaojucarie.ro si plaseaza comanda, urmand sa fie contactat in cel mai scurt timp pentru a discuta despre disponibilitatea acestuia. Pentru fiecare produs se face o lista de asteptare, clientii fiind ordonati in ordinea plasarii comenzilor.

Jucariille pot fi ridicate personal de la sediul firmei de pe strada Traian nr 21, dup ce s-a facut comanda pe site sau pot alege livrarea la domiciliu in Cluj-Napoca si localitatile limitrofe. Livrarea si ridicarea produselor prin curier costa 16 lei, transportul fiind gratuit la comenzi de minim 90 de lei. Livrarea si ridicarea produselor se face de catre Rent a Toy SRL-D, zilele de livrare si de ridicare fiind stabilite de comun acord cu clientul.

In cazul in care copilul cleintului se ataseaza de o jucarie exista posibilitatea de a o cumpara la un pret rezonabil. Aceasta situatie nu este aplicabila in cazul jucariilor de colectie si produselor din categoriile Utile si Jucarii de petrecere.

Plata se poate face prin transfer bancar sau numerar in momentul ridicarii sau livrarii produsului.

 

Categorii de produse:

 - Jocuri de societate

- Jucarii

- De colectie

- De miscare

- Educative

- Interactive

- Locuri de joaca

- Jucarii de petrecere

- Pachete de petrecere

- Sisteme de purtare

- Utile

 

Sunt disponibile doua pachete de petrecere:

Standard - 90 lei

- 7 jucarii la alegere

- jucariile sunt alese de catre client, impreuna cu consultantul Rent a Toy, in functie de disponibilitate.

- pachetul se poate inchiria pe orice zi din saptamana

- printre jucariile disponibile in cadrul pachetului: trambulina, tobogan, balansoar dublu, masinuta electrica

 

Premium - 120 lei

- 7 jucarii la alegere

- masina de baloane de sapun, alimentata cu 0,5 l de lichid

- jucariile sunt alese de catre client, impreuna cu consultantul Rent a Toy, in functie de disponibilitate

- pachetul se poate inchiria pe orice zi din saptamana

Scris la: 2015-05-06 23:39:37


Telefon:0749850923
Email: Email: rentatoycluj@gmail.com
Site: http://www.inchiriazaojucarie....
Facebook: https://www.facebook.com/inchiria...
Varste: intre 0 ani si 12 ani