𝐁𝐑𝐎𝐓𝐇𝐄𝐑𝐒 𝐇𝐈𝐊𝐄𝐑𝐒, 𝐭𝐚𝐛ă𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐫ă

 

BROTHERS HIKERS -din pasiune pentru copii!
Ne e dor de vacanță, de vară și de distracție!
Îi provocăm pe cei mici să ne însoțească într-o mare aventură!
 
Cu entuziasm, echipa Brothers a pregătit din nou un proiect de suflet , BROTHERS HIKERS, tabăra de vară, în perioada 26.06 – 30.06, în munții Piatra Craiului, destinată copiilor cu varsta cuprinsă între 6 și 12 ani.
 
 
Ce vom face în tabăra BROTHERS HIKERS?
🥇În prima parte a zilei, după ce vom savura un mic dejun cu produse eco-bio, ne vom aventura în Parcul Național Piatra Craiului, însoțiți de prietenul nostru Radu Hera, care este ghid montan, membru al Asociației Ghizilor Montani din România(AGMR) și echipa acestuia, Alpine Challenge. Radu, datorită experienței sale în taberele montane de copii și a întregii experiențe ca și alpinist profesionist, îi va iniția pe cei mici în tehnicile drumeției, dar nu în ultimul rând, îi va conduce spre o lumea fascinantă a naturii și a adevăratei bucurii!
🖼🎨🃏🧩În a două parte a zilei se desfășoară cluburi de artă-creație : stimularea imaginației copiilor adaptată vârstei fiecărui copil, studiul cromaticii prin joacă, experimente picturale, modelaj ( materialele și ustensilele sunt incluse), jocuri interactive , club de lectură pentru cei care doresc, iar în ultima seară, foc de tabăra și peterecere în pijamele .
 
CAZARE
„Refugiul” nostru este în satul Peștera, supranumit „satul tablou”, considerat satul cu cele mai frumoase peisaje din țară. Acesta se află la poalele munților Piatra Craiului!
🏘La Amont Chalet, cabane de tip A frame, vom savura 5 zile că în povești.
🤗NOI VOM ÎNSOȚI, OCROTI , DISTRA ȘI INVAȚA COPIII:
LAVINIA SUCIU, ALINA SARULEANU, ANDRA VAIDEANU – BROTHERS FUN CLUB
LUCIAN RAD- COLABORATOR, PEDAGOG LA ȘCOALĂ ,,ELF,,
RADU HERA -Ghid montan atestat, ghid de turism, Ghid național și Formator Monitor de ski alpin și echipa ALPINE CHALLENGE
❗️LOCURI LIMITATE: 15
❗️VÂRSTĂ COPII: 6 – 12 ani
❗️PREȚ: 3000 RON/copil, pentru frați se aplică 10% reducere. Include: cazare, mese, gustări, activități, materiale, transport, accesorii pentru drumeții.
 
Pentru înscrieri și informații:
☎️0735974156
📧hello@brothersfunclub.ro
 
 
Program drumeții:
 
Ziua 1: – drumeție în zona Măgurile Branului din Parcul Național Piatra Craiului
Scurtă descriere a turei:
Vom realiza o excursie tematică în care copiii se vor familiariza cu noțiunea de drumeție montană, flora alpină (flori, arbori, ciuperci etc), geografia și geologia locurilor străbătute, obiceiurile și tradițiile zonei.Va fi o ocazie foarte bună pentru a deprinde obiceiurile mersului pe munte într-o zonă accesibilă și în siguranță absolută.Masa de prânz va fi organizată într-o poiană în stilul picnic-în-natură.
Tipul traseului: circuit
 
Ziua 2: – cățărare pe stâncă în zona Măgurile Branului din Parcul Național Piatra Craiului sau Cheile Râșnoavei din Masivul Postăvaru🌲
Scurtă descriere a turei:
Într-o zonă stâncoasă bine amenajată, copiii vor putea experimenta urcarea și coborârea pe pereți stâncoși (cu dificultăți și înclinații potrivite pentru vârsta și experiența lor), dar mai ales senzația de libertate pe care ți-o dă cățărarea și desprinderea de la dimensiunea orizontală.
Se vor învăța tehnicile de escaladă și se vor utiliza diverse piese de echipament specific.
Masa de prânz va fi organizată în stilul picnic-în-natură la umbra pereților stâncoși.
 
Ziua 3: – drumeție în Masivul Piatra Craiului
Scurtă descriere a turei:
Scopul excursiei este orientarea în teren montan cu harta și busola, dar și cu alte elemente foarte utile.
Orice aventurier, indiferent de nivelul la care este, trebuie să aibă noțiunile de bază pentru a se descurca într-un teren necunoscut.
Vom interpreta semnele naturii pentru a afla punctele cardinale, pentru a găsi direcția corectă de deplasare.
Copiii vor învăța despre: hartă, busola și GPS, tipurile de nori, interpretarea semnelor naturale, meteorologie montană, supraviețuire, campare, bivuac, prim ajutor etc.
Masa de prânz va fi organizată într-o poiană în stilul picnic-în-natură.
 
Ziua 4: – drumeție în Bucegi
Scurtă descriere a turei:
Ținta excursiei este ascensiunea unui vârf din Bucegi. ❗️
Va fi ca o recapitulare a tuturor celor deprinse în primele trei zile.
Se vor organiza echipe și copiii vor fi, pe rând, liderii grupurilor, totul sub atenta noastră supraveghere.
 
Îi provocăm pe cei mici să ne însoțească într-o mare aventură!
 

Lasă un comentariu