Missing Consumer Key - Check Settings

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 „𝐂𝐮𝐭𝐢𝐮ț𝐚 𝐜𝐮 𝐠𝐫𝐢𝐣ă” – 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐆𝐫ă𝐝𝐢𝐧𝐢ț𝐚 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥ă 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚

Picapam se alătură acțiunilor de ajutorare a comunității și a copiilor care au nevoie de grija noastră!
De această dată, vom folosi cutiile de pantofi pentru a strânge obiecte necesare pentru copilașii de la Grădinița Specială Cluj-Napoca, care de peste 30 de ani oferă un climat adecvat unui număr mare de copii preşcolari cu cerinţe educative speciale, asigurând intervenția psihopedagogică specializată şi stimularea precoce a copiilor cu dizabilități intelectuale, sindrom Down, ADHD, tulburări de spectru autist, tulburări emoționale și întârzieri în dezvoltarea limbajului.

Știm că cei mici s-ar bucura foarte mult de orice surpriză găsită în cutiile de pantofi, așa că vă invităm cu drag, dacă veți dori, să donați:

  • articole de îmbrăcăminte (potrivite vârstelor copiilor);
  • articole de încălțăminte (potrivite vârstelor copiilor);
  • articole de igienă (pastă de dinți, periuțe de dinți, săpunuri, șampoane, geluri de duș etc.);
  • jocuri sau jucării mici (în funcție de vârsta copiilor);
  • cărți;
  • creioane de colorat, markere, instrumente de scris;
  • dulciuri.
MENȚIUNI ȘI CONDIȚII:
– Donațiile se vor putea duce la  Picapam (str. Ion Meșter) până în data de 12 iunie 2023 inclusiv. Oricine face o donație PRIMEȘTE O INTRARE GRATUITĂ LA JOACĂ ÎN ZIUA RESPECTIVĂ!
– Produsele de mai sus pot fi aduse direct în cutii de pantofi SAU pot fi aduse individual, ulterior așezându-le noi în cutiuțe;
– NU se vor introduce în cutii sau aduce spre a fi donate fructe proaspete, prăjituri făcute în casă, iaurturi sau orice alt articol perisabil;
– NU se vor aduce produse de igienă folosite sau desfăcute.
Haideți să ajutăm!

Comentează