𝐏â𝐢𝐧𝐞 ș𝐢 𝐌â𝐢𝐧𝐞

Organizația World Vision Romania implementează „Pâine și Mâine” și în comuna Băișoara. „Pâine și mâine” este un program zilnic de after-school prin care copii din clasele P-IV beneficiază de o masă caldă și de ajutor la lecții și la recuperarea materiei, derulat de 7 ani în comunitățile marginalizate din satele României. În Băișoara, 50 de copii ar avea nevoie de acest ajutor pentru a-și continua studiile și chiar pentru a avea acces la suficientă mâncare zilnic. Este nevoie ca 3.200 de persoane să își redirecționeze 3,5% din impozit înspre acest ONG pentru a ajuta în total 100 de copii, printre care și pe cei din comuna clujeană.
Astfel, pentru a atrage atenția asupra importanței educației în viețile copiilor din medii defavorizate, artiștii clujeni le vor pune în scenă poveștile.
Te așteptăm miercuri, 3 mai, ora 18:00 în sala Teatrului Magic Puppet (Bulevardul Eroilor, nr. 16, Cluj-Napoca) la o seară plină de emoție, dar și educativă, alături de patru artiști iubiți ai Clujului de reprezentanți ai World Vision România.
  •  Intrare LIBERĂ, însă îți recomandăm să rezervi un loc fie accesând următorul link https://forms.gle/6EcC5jcTBcsMvXGr6, fie sunând la numărul de telefon 0741751431.
  • Dacă nu reușești să ajungi la eveniment, dar ai vrea să te implici, poți dona 3,5% din impozit accesând acest link: https://bit.ly/3KwMAcr . Durează mai puțin de un minut!

Leave a comment