𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐨𝐠𝐧𝐚, 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫𝐚, 𝐚 𝟔𝟎-𝐚

Târgul de carte pentru copii din Bologna este cel mai important eveniment profesional din lume dedicat industriei editoriale pentru copii, care atrage peste 1,400 de expozanți și aproximativ 30,000 de vizitatori din aproximativ 80 de țări pentru a experimenta lumea cărților pentru copii, ilustrației și conținutului multimedia. .

Acest târg reunește un public global unic și divers, rezultatul fiind hub-ul premium de schimb de drepturi de autor din lume pentru publicare de carte, care se extinde și la companiile multimedia și de licențiere actuale pentru povești pentru copii, ilustrație, animație și domenii conexe.

Editori, ilustratori, graficieni, agenți literari, autori, traducători, dezvoltatori de telefonie mobilă, licențiatori și licențiați, ambalatori, imprimante, distribuitori, profesioniști de carte audio, librării, mărci, bibliotecari și profesori, în fiecare primăvară, participă la eveniment pentru a experimenta lumea cărților. și produse multimedia în mii de cabine pe șase săli imense.

Expoziția de ilustrații de renume mondial și premiile BolognaRagazzi recunoscute în industrie sunt câteva dintre pilonii cheie care fac acest eveniment atât de special: BCBF este un amestec unic de spectacol de carte culturală și un forum de afaceri internaționale pentru drepturi pentru toate tipurile de conținut pentru copii. Țara de oaspeți de onoare pentru cea de-a 57-a ediție este Emiratul din Sharjah care aduce noi expoziții și evenimente în programul aglomerat al BCBF.

BCBF înseamnă un hub de afaceri creativ de ateliere, expoziții, conferințe, întâlniri editoriale cu scriitori și ilustratori. În cadrul târgului toată lumea poate explora peisajul de editare pentru copii, în schimbare și în mai multe straturi, condus de cartea tipărită, care rămâne cel mai important agent al schimbării și creează mișcare pentru întreaga lume a presei pentru copii.

Fotografiile sunt preluate cu acceptul scriitoarei de cărți pentru copii Simona Epure.

Leave a comment