𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐫𝐜ă 𝐩𝐞 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗼𝗺𝗮𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟯: 𝗔𝗚𝗘𝗟𝗘𝗦𝗦 𝗦𝗨𝗖𝗖𝗘𝗦𝗦?

Ediția din acest an se conturează în jurul ideii de „𝐀𝐠𝐞𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬”, demonstrând că reușita unui obiectiv pe care ni-l propunem nu este condiționată de vârstă sau de alte piedici „tradiționale”, ci ține de ambiția, de perseverența și probabil de o doză de încăpățânare a fiecăruia dintre noi.

Conferința The Woman este dedicată leadershipului feminin.

„𝑆𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙 𝑛𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑖𝑚𝑖𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑣𝑎̂𝑟𝑠𝑡𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑜𝑟𝑖𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑖̂𝑠̦𝑖 𝑝𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑡𝑖𝑛𝑔𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑒 𝑖̂𝑠̦𝑖 𝑝𝑢𝑛𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑡𝑒𝑎 𝑙𝑎 𝑎𝑠𝑡𝑎.”

𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐦𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑

  • 𝐃𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐨𝐭𝐚 – Pasionată cu adevărat despre tot ceea ce înseamnă frumusețe, Dana și-a pus semnătura pe propria carte – „FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ”, vândută în peste 20 000 de exemplare. În urmă cu mai bine de 14 ani și-a lansat blogul, devenit astăzi o revistă de beauty online, pe care publică constant și în prezent și pentru care a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului.
  • 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐄𝐧𝐚𝐜𝐡𝐞 – Timp de 10 ani, aceasta a ocupat poziția de General Manager al Amway România, Bulgaria și Grecia, conducând o echipă de oameni vizionari care caută excelența în tot ceea ce fac. În prezent, Ioana Enache este CEO SanoVita și conduce o echipă de peste 200 de oameni pasionați și dedicați dietei plant-based și alimentației sănătoase. Este pasionată de leadership, susține leadershipul feminin și este o susținătoare constantă a cauzelor sociale și artistice.
  • 𝐀𝐭𝐞𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐜𝐚 – Atena Boca este fondatoarea comunității LaPrimulBebe, cea mai relevantă comunitate online de sprijin pentru gravide și mame la început de drum din România. De două ori pe an LaPrimulBebe organizează deja faimoasele campanii umanitare dedicate proiectelor de sănătate mamă – copil. Până în prezent a strâns împreună cu părinții comunității 3.800.000 de Euro, cu care a renovat și a dotat 18 secții de pediatrie, neonatologie și maternități din România.  Pentru ea, „succesul vine atunci când îți câștigi libertatea de a fi cine ești cu adevărat, în fața oricui” și se consideră de succes pentru că aduce lumină și altor oameni, în timp ce se vindecă pe sine.
  • Ioana Constantinescu – Cu o prezentă absolut memorabilă, Ioana Constantinescu este cea care a debutat, ca model, pe scenă la vârsta de 75 de ani. Apariția sa a avut loc anul trecut în cadrul Romanian Fashion Week, când a defilat purtând o ținută all white, creată de designerul Lucian Broscățean. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat ca proiectant în industria chimică, iar după 1990, s-a reprofilat activând într-o tipografie.
  • Amalia Sterescu –  Cu are o experiență profesională de peste 25 de ani, din care 16 ani i-a petrecut conducând diverse echipe în companii cu amprentă globală, ocupând poziții de conducere în echipe locale și internaționale a creat de la zero startup-uri în România, China sau India și a gestionat clienți din peste 50 de țări ale lumii. Ca Fondatoare a primei Școli de Public Speaking din România a antrenat peste 2500 de profesioniști la nivel local și internațional, dar și elevi din grupa de vârstă 6-14 ani.
  • Eliza Yokina –  Senior Partner în cadrul Cumulus, membru fondator al Asociaţiei „De-a Arhitectura” – ce aduce cultura mediului construit în școli, iar în trecut a fondat Biroul de arhitectură SYAA. Personalitate artistică, atentă la detalii, Eliza are înclinaţie spre reinterpretările senzoriale în arhitectură, spre arhitectura precedată de o poveste. Este câștigătoare de trei ori a Anualei de Arhitectură București și premiată la „Gala Bun de Tipar” 2012 cu cartea sa „Vise Despre Case”.
  • Dora Gaitanovici – Descoperindu-și pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, Dora Gaitanovici a studiat de-a lungul timpului canto, saxofonul și pianul, iar în prezent ca gen muzical abordează rock progresiv melodic cu influențe folclorice și influențe din alternativ. Deși are doar 22 de ani, Dora are în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul emisiunii „Vocea României”, unde a fost unul dintre cei patru finaliști ai ediției din 2018. Ea a susținut un recital în finala Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur. Anul trecut, Dora a participat la Selecția Națională Eurovision România, unde a fost pe primul loc în preferințele publicului, conform voturilor telespectatorilor.
  • Cristiana Oprea – este pilot de raliu și fondatoarea platformei Femei în Motorsport. În 2015 a trecut de la arhitectură la motorsport, cu certitudinea că la volan va putea schimba lumea în bine. Este singura româncă pilot care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri și fondatoarea Femei în Motorsport, un proiect unic prin care promovează femeile din automobilismul și motociclismul românesc. Între competiții, Cristiana scrie despre mașini cu poveste pe Autocritica și pe blogul ei, cristianaoprea.ro.

𝟯𝟬 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, 𝗪𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗖𝗹𝘂𝗷-𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮

Bilete disponibile aici: https://conference.thewoman.ro/

Leave a comment