𝟑 𝐢𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭 î𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢, 𝐩𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐬ă𝐫𝐛ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐬𝐜𝐚𝐥𝐞

Ați pregătit totul pentru sărbătoarea de Paște, îi aveți în vizită pe bunici sau nu ați plecat în vacanță în străinătate și doriți să ieșiți la o plimbare prin Cluj? Iată 3 idei de vizitat în Cluj, alături de familie.

  • Grădina Botanică va fi deschisă între orele 9:00 și 19:00, ultimele bilete putând fi achiziționate până la ora 18:00. Pentru vizitarea Serelor Mari, intervalul va fi 9:00 – 18:00, cu achiziționarea biletelor de vizitare a serelor până la 17:15, iar ultimii vizitatori vor putea intra la ora 17:45.

 

  • Expoziția Case de vis de pe pietonala Bulevardului Eroilor din Cluj va fi deschisă în perioada 13 aprilie-15 mai. Inaugurarea va fi joi, 13 aprilie ora 12.00 și oricine e binevenit. Sunt case pe care le-am imaginat și desenat împreună cu copiii din clasa a patra (prof. înv. primar Nagy Cecilia ) de la Colegiul National Emil Racoviță și care au fost transformate în vizualizări 3d spectaculoase de profesioniștii de la Beyond Visual Arts Gmbh, condusi de arh. Zsolt Szeibert. Parteneri: Asociaţia De-a Arhitectura și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT)

 

  • Parcul Etnografic National „Romulus Vuia”

În perioada sărbătorilor de Paști, orarul muzeului în cele două secții (Palatul Reduta – str. Memorandumului nr. 21 și Parcul Etnografic – str. Tăietura Turcului) va fi următorul:

12, 13 aprilie deschis între orele 10-18, ultima intrare ora 17

14 aprilie închis

15 aprilie deschis între orele 10-18, ultima intrare ora 17

16 aprilie închis

După această data, programul de vizitare este cel obișnuit:

Miercuri – duminică 10-18, ultima intrare ora 17

Luni și marți închis

Sărbători luminate tuturor!

 

 

 

Leave a comment