Activități gratuite pentru copii și elevi în Cluj

Activități gratuite

Palatul Copiilor Cluj – locul de petrecere a timpului liber pentru copii.

Acest centru este situat în centrul municipiului Cluj-Napoca, având filiale în cartierul Mărăști, precum și în zonele de munte, în comunele Baișoara şi Caps-Valea Ierii.

Cursurile sunt gratuite!

La înot se percep următoarele costuri: 350 lei/10 ședințe, respectiv 600 lei/20 ședințe, cu precizarea că învățarea înotului este gratuită. Tariful care se percepe este pentru acoperirea parțială a cheltuielilor cu utilitățile, având în vedere că în totalitate costurile de întreținere ale bazinului de înot (încălzirea, iluminatul, ventilația, soluțiile pentru tratarea și igienizarea apei, mentenanța pentru întreținere) se finanțează din veniturile proprii ale instituției.

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului școlar, în funcție de locurile rămase disponibile. Pentru alte informații vă rugăm să luați legătura direct cu profesorul coordonator de cerc.

La Cercul de Cultură și Civilizație Germană vă rugăm să luați legătura cu prof. Lucia Antoaneta Câmpeanu, tel.: 0745883759, e-mail: lucia_camp@yahoo.de

palatul copiilor 1

_*_*_*

Curs DEMO GRATUIT LEGO STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) by Young Engineers Cluj Center

( 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟔-𝟏𝟏 𝐚𝐧𝐢

𝐃𝐚𝐭𝐚: Miercuri, 27 septembrie 2023 de la ora 16:30

Locație: Biblioteca Jud. O. Goga, nr 104, Cluj-Napoca

Click pe link-ul de mai jos pentru a te inscrie – locuri limitate:

În cadrul cursului demo ( aprox 60-70 min ), copilul va avea oportunitatea de a vedea cum se desfășoară cursurile noastre de inginerie și de a decide dacă e potrivit pentru el.

Ii asteptam cu drag pe „micii ingineri”.

young

_*_*_*

Copilul tău are nevoie de socializare? Vrei ca în același timp să învețe lucruri noi și să se distreze?

DuAct oferă un atelier gratuit de teatru și improvizație pentru copii și adolescenți!

GRUPA ADOLESCENȚI – joi, 28 septembrie, ora 16:30!

GRUPA 8-12 ANI- joi, 28 septembrie , ora 18:00!

Înscrieri: 0727 350 709

duact

_*_*_*

Cursuri de dezvoltare personală prin teatru GRATUITE  din 2 in 5 octombrie  pe strada Horea Nr 63, de la ora 18! (Posibil și 17)

Ce înseamnă asta: timp de o oră vom parcurge câteva jocuri teatrale menite să le îmbunătățească comunicarea, lucrul în echipă, relaționarea, creativitatea etc!
Este necesară doar înscrierea prin mesaj la 0771012314, cu numele și vârsta copilului! De asemenea ne puteți contacta pentru orice informații! ❤️
Vă așteptăm micuții la Actissimo!

PS: urmează să începem și grupe bine stabilite de dezvoltare personala (durata de 3 luni),precum și club de teatru (durata 5 luni)!

 

_*_*_*

„Cabinetul Curiozităților Retrofuturiste” by Qub Education este un proiect educațional dedicat elevilor din clasele 9-12, prin care ne propunem să încurajăm imaginația și gândirea critică.

Pe parcursul a nouă întâlniri, vom explora conceptul de retrofuturism, adică modul în care oamenii din trecut și-au imaginat viitorul și cum aceste viziuni au fost influențate de societatea și tehnologia epocii lor. Vom avea lecturi interactive, vom viziona filmulețe și vom participa la discuții pline de energie, care vor culmina cu realizarea unui „Cabinet de Curiozități” , o expoziție specială în care veți crea obiecte din viitor folosind materiale și echipamente QUB.

Așadar, pregătiți-vă să călătorim în trecut pentru a descoperi viitorul! Începând cu 19 octombrie, în fiecare joi de la ora 17:00.

Participare gratuită, pe bază de înscriere .

cabinetul curiozitatilor

_*_*_*

Clubul de BioInginerie este locul ideal pentru liceenii pasionați de biologie și tehnologie! 🧪

🧬 La Qub Education vei învăța cum să îmbini aceste două domenii pentru a aduce schimbări semnificative în lume. Începem cu o bază solidă de cunoștințe despre biologie celulară, anatomie și fiziologie, iar apoi explorăm modul în care informatica poate fi folosită în analiza biologiei. La final, vei avea ocazia de a lucra la un proiect de biologie sintetică, pe care să-l creezi și să-l implementezi!

✨ Clubul începe în 14 noiembrie, în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 – 13:00. Participarea e 🆓 gratuită, pe bază de înscriere.  Detalii și formularul de înscriere AICI.

_*_*_*

Clubul Ready, Set…Anatomy!

💪Vrem să te ducem într-o călătorie în interiorul corpului uman, unde o să descoperi secretele structurii și funcțiilor acestuia într-un mod interactiv. Ce poți să faci aici? Ei bine, poți să te avânți în experimente practice, să iei parte la discuții, să analizezi cazuri misterioase și să construiești chiar și părți sau sisteme ale corpului uman!

🧬 Vino să descoperim împreună în fiecare miercuri de la 15 la 17 și să ne distrăm în timp ce învățăm lucruri uimitoare despre corpul nostru! ▶️ Înscrie-te  AICI.

_*_*_*

La QUBic Explorers, club dedicat elevilor de clasele VI – VIII, vei avea ocazia să descoperi lumea #construcției#prototipării și #design-ului, transformându-ți ideile în realitate.

Vei învăța cum să utilizezi electricitatea pentru a crea mișcare, lumină și alte efecte interesante.

☘️ Folosind diverse materiale și tehnologii, vei începe prin a construi o machetă a unui parc de distracții și apoi vei crea un spațiu smart și ecologic, în timp ce explorezi tainele programării. Hai la #QUB și transformă-ți ideile în proiecte reale! 🫶 În fiecare luni ora 16-18.

✅ Înscrie-te acum 

Lasă un comentariu