#balsampentrusuflet
Podcast-ul, o soluție pentru părinții ocupați?
Pentru a avea copii educați, e nevoie să ne educăm noi, părinții. Noi suntem partenerii de educație ai copiilor.
Pentru acest lucru nu trebuie să depunem un efort prea intens. Ne putem educa ascultând podcasturi motivaționale, educative, pentru relaxare, inspiraționale. Dar când să ne mai găsim timp și pentru a asculta?
- Uneori în plimbările mele pe jos prin oraș ascult un podcast în funcție de starea mea emoțională. La fel e posibil când te deplasezi cu bicicleta.
- Dacă prin natura jobului călătorești cu diverse mijloace de transport, timpul tău e prețios iar alături de muzică și verificarea notificărilor de pe canalele social media , poți asculta un podcast educațional.
- Anumite persoane se pot concetra sau chiar le place să aibă 2 activități deodată. De ex desenezi, pictezi, faci jogging și în acest timp poți asculta un podcast motivațional.
- Ești curios de părerea și experiența altor persoane sau specialiști în domeniul tău de activare ascultă un podcast.
Deci ai o pauză?
Oferă-ți un spațiu de valori și limite sănătoase.
Recomandările de azi:
1. 𝐓𝐔 𝐃𝐄 𝐂𝐄 𝐍𝐔 ÎȚ𝐈 𝐈𝐄𝐈 𝐏𝐀𝐔𝐙𝐄? | 𝐏𝐀𝐔𝐙𝐀 𝐃𝐄 𝐁𝐈𝐍𝐄 | 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐎ț𝐞𝐥
Intenția mea pentru acest episod este să schimbăm reputația pauzelor și să începi să le vezi nu ca pe un cost, ci ca pe o investiție.
2. 𝐏𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞 î𝐧𝐬𝐮ț𝐢 | Sezonul 3 | 𝐑𝐚𝐥𝐮𝐜𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧 & Medeea Marinescu
O discuție caldă despre bunul simț și a fi civilizat.
Să îți dai voie și ție să exiști
3. 𝐃𝐚𝐜ă 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐥ă𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞, 𝐩𝐨ț𝐢 𝐬ă 𝐩𝐮𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐞𝐢𝐮𝐥 𝐣𝐨𝐬 𝐥𝐢𝐧𝐢ș𝐭𝐢𝐭 | 𝐃𝐚𝐧 𝐋𝐮𝐧𝐠𝐮 | 𝐳𝐞𝐬𝐭𝐩𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭
Dan Lungu este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori români contemporani. Printre romanele primite bine de public, premiate și traduse în mai multe limbi se numără “Raiul Găinilor” (Polirom, 2004), “Sînt o babă comunistă!” (Polirom, 2007) și “Fetița care se juca de-a Dumnezeu” (Polirom, 2015). Cel mai recent, a publicat “Șoferul din Oz” (Polirom, 2022).
Nu sunt comentarii