Ateliere de lectură și jocuri de societate la bibliotecile publice

Îmi place mult inițiativa bibliotecii județene Octavian Goga de a organiza ateliere pentru copii în filialele din cartierele Clujului. Intrările sunt gratuite, dar necesită înscrieri. Vă îndemn să le oferiți copiilor o astfel de experiență frumoasă, de vacanță, relaxantă, având ocazia de a întâlni autori de cărți pentru copii și bibliotecari pasionați de activități pentru copii.

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj a pregătit activități de vacanță pentru copii, pe toate gusturile, de la mic la mare.
🔸 Atelierele sunt gratuite în baza permisului de intrare la bibliotecă.
Program 10 iulie – 31 august
Vârstă copii: 8-11 ani
🔸 Program de vacanță pentru preșcolari la American Corner – vineri ora 14:00. Înscrieri la americancorner@bjc.ro
Adresa: Calea Dorobanților, nr. 104, et 3
Caracatița are 3 inimi🐙. Știați?
Și inima balenei albastre 🐳e cam cât o mașină mică!
Și unii au descoperit și locul inimii noastre!❤️
💓La atelierul cu Isabela Stangu, autor & ilustrator ce a avut loc luni la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj – Filiala „Traian Brad” copiii au aflat multe secrete pentru inimi fericite, chiar și o rețetă de shake delicios 🧃și au confecționat cele mai vesele semne de carte cu câte o 💝!
🥳 Iar miercuri, 26 iulie, tot de la ora 18.00 vom naviga pe „harta inimii” și vom face o felicitare, din ❤️ pentru cineva tare drag nouă! Mulțumim, Isabela Stangu, autor & ilustrator1
🌺Te invit să citești interviul acordat comunității Clujul Copiilor de către autoarea cărții Conversație cu inima, Isabela Stângu.
Î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟑𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝟒 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, î𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝟏𝟏.𝟎𝟎 𝐥𝐚 𝟏𝟐.𝟎𝟎 la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj – Filiala „Traian Brad”, petreci o oră de calitate cu cărți excepționale! Și nu numai! Cu o tombolă surpriză la sfârșit! 🎁
📚Ai un copil curios în căutare de cărți grozave, iubitor de lumea magică a cărților? Dacă nu ai un iubitor trimite-l și va deveni unul participând la atelierele cu Dana C. Ryffel, cititoare pasionată, scriitoare de cărți pentru copii, psiholog școlar.
O săptămână plină de ateliere de lectură și creație cu cărți una și una cu Dana cu povești!!
🌷 Vizionează și întâlnirea dintre 2 mame iubitoare de cărți pentru copii, Dana cu povești și Ale aka Clujul Copiilor, despre valorile explicate pe înțelesul copiilor în lectura cărții cartea ”O gamă întreagă de valori”.
🥳 Program de vacanță pentru copii și în cartierul Grigorescu la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj – Filiala Grigorescu. , str. Donath, nr 138.
Luni ora 18:00 – Jocuri de societate
Marți ora 10:00 Clubul curioșilor
Miercuri, ora 18:00 Storygami
Joi, ora 18:00 Lego club
Vineri ora 10:00 Vizionare de film
🦋 Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.
Fotografiile și afișele din articol sunt preluate de pe paginile bibliotecilor  Octavian Goga.

Lasă un comentariu