Cine este primul speaker la TEDxCluj 2024 ALL IN?

primul speaker

Da, sunteți primii care află cine este primul speaker la TEDxCluj 2024 ALL IN! Și aceasta este Adela Pârvu!

Adela Pârvu este o voce distinctivă în lumea esteticului și funcționalității. Cu o prezență îndelungată în lumea designului interior, încă de la primele reviste de profil apărute din 1998 în România, Adela Pârvu este cunoscută din mai multe roluri: designer de interior, blogger, vlogger, scenograf și gazdă de emisiuni TV (acum EuroDesign de la Euronews), recent și membru fondator al Asociației Române pentru Design și Inovație (ARDI).

Adela Pârvu aduce în prim-plan tendințe și idei creative, inspirând comunitatea să-și redefinească spațiile. Cu pasiunea sa pentru psihologie și analiza umană, explorează adâncimile comportamentului uman și conexiunile dintre oameni, istorie, artă și tehnologie. Prin contribuția sa în social media, Adela ne provoacă să reflectăm asupra modului în care relațiile umane și cunoștințele modelează lumea noastră și ne provoacă cu sloganul ei binecunoscut: O viață avem? Colorată să fie!

Adela Pirvu

Adela Pirvu

🔊 Și asta nu e singura veste bună pentru astăzi 🔊

Cu ocazia Zilei Unirii, vrem să sărbătorim împreună spiritul comunității și diversitatea care ne definește.
🎉 Și pentru a face această zi și mai specială, între 24 și 31 ianuarie, vă oferim un discount de 10% la biletele Regular pentru evenimentul TEDxCluj 2024 All In! Este o oportunitate unică de a vă conecta cu idei inovatoare și de a împărtăși inspirație.

🎁Utilizați codul UNIRE la achiziția biletului.

BILETE TEDxCluj2024ALLIN

Să sărbătorim împreună diversitatea și unitatea care ne fac speciali! 🤝💙💛❤️

Lasă un comentariu