Cu gândul la momente din copilăria mea

Prețuiți-vă părinții, bunicii copiilor voștri atâta vreme cât îi aveți!

Lăsați copiii să petreacă timp cu bunicii lor, bunicii fiind un izvor imens de dragoste exprimat în felul lor, dotați cu răbdare și înțelepciune. Legătura care apare între nepoți și bunici este unică datorită faptului ca trăiesc la maxim bucuria prezentului, prețuind fiecare clipă petrecută împreună. Alături de bunici, copilul va avea amintiri unice ce vor dăinui veșnic în inima lor.

Când scriu toate astea, gândul îmi zboară la momentele din copilăria mea. Și iată de ce am ales să-i oferi copilului posibilitatea să petreacă cât mai mult timp și cu bunicii!

  • Alături de bunici copilul a descoperit membri din familia sa și a aflat de unde provine și cine este el. Poveștile spuse de bunici întotdeauna sunt nemaipomenite, din tinerețe și de când erau ei copii. Aceste povești l-au ajutat pe copil să înțeleagă că aparține unei generații.
  • Zilele de vacanță, veselia și bucuria de a fi în preajma bunicilor îl va urmări toată viața. Privirea blândă și vocea caldă vor rămâne mereu în mintea și în sufletul copilului.
  • Timpul se scurge într-un mod liniștit și valoros alături de bunici. Activitățile precum grădinăritul, hrănirea animalelor, pregătirea și aranjarea mesei, o vor învăța să aibă răbdare și să descopere lucrurile la locul lor, așa cum au ele loc. Plimbările la ceas de seară până la magazinul din sat, joaca de peste zi cu alți copii sau jocurile copilăriei bunicilor vor completa zilele petrecute în preajma bunicilor.

În tumultul traiului de zi cu zi, se întâmplă uneori să uiți să-ți vizitezi bunicii. Tocmai de aceea, iată și 4 sfaturi de suflet arătându-le bunicilor cât de mult îi iubești:

  • Chiar dacă nu ai timp să ajungi la ei în vizită, telefonează-le cât de des poți.
  • Dacă îi vizitezi fă-le cumpărăturile mai grele pentru ei.
  • Du-le un cadou surpriză. Iar aici am o recomandare caldă pentru tine, un jurnal al bunicii sau al bunicului creat special de Mia de la Zestrea familiei, unde bunicii pot să transmită mai departe poveștile din viața lor.
  • Prin faptul că îi vizitați cu copiii voștri, bunicii simt că rostul lor în viață este îndeplinit.

Jurnalul „Bunico, povestește-mi despre tine” de la Zestrea familiei ne-a oferit mai mult decât un moment special, am râs cu bunica, ne-am îmbrățișat, mi-a spus povești frumoase din tinerețea ei și cum își petrecea timpul cu familia ei sau prin orașul ei de suflet, Clujul. Am pentru voi un cod de reducere clujulcopiilor10 , valabil până in 13 august, la jurnalul de suflet „Bunico, povestește-mi despre tine” sau orice produs achiziționat .

Orice gest din suflet, recunoștința voastră față de cei dragi care v-au crescut, le va aduce un munte de bucurie, uneori nemărturist.

 

Lasă un comentariu