Cum organizezi petrecerea aniversară a copilului?

petreceri copii

Ziua de naștere a copilului tău este, fără îndoială, un eveniment fericit și emoționant. Ca părinte încercăm să facem, în așa fel, încât fiecare moment să fie unul cu totul și cu totul deosebit.

Întrebarea este: ziua de naștere să fie acasă sau în locații pentru petreceri?

Alegerea locației depinde de multe lucruri ce trebuie luate în calcul.

home party kids

home party kids

𝐒𝐟𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢 ș𝐢 𝐢𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐚𝐬ă 𝐬𝐚𝐮 î𝐧 cluburile pentru copii:

𝗦𝗲𝘁𝗲𝗮𝘇ă 𝘂𝗻 𝗯𝘂𝗴𝗲𝘁 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿 – pune pe listă meniul, baloanele, tortul, sucul, lumânările și eventual un animator.

𝗙𝗶𝘅𝗲𝗮𝘇ă 𝘇𝗶𝘂𝗮 ș𝗶 𝗼𝗿𝗮 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗶𝗶. Asigură-te că data este potrivită pentru cât mai mulți invitați.

𝗗𝗲𝗰𝗶𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗰ă 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇aț𝗶 𝗮𝗰𝗮𝘀ă 𝘀𝗮𝘂 î𝗻 𝗹𝗼𝗰𝗮ț𝗶𝗲 – Acest lucru depinde de cât spațiu aveți și de efortul pe care doriți să-l depuneți în organizarea petrecerii.

𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃ă 𝗹𝗼𝗰𝗮ț𝗶𝗮 –de preferat unul care să se potrivească preferințelor copilului. În funcție de vârsta copilului alegeți un spațiu cu acces o structură modulară cu piscină cu mingi colorate, saci de box și tobogane, la jocuri de îndemânare la masă, lego, jocuri de construcție, căsuțe, jucării și bucătarii din lemn. Acestea sunt preferate de copiii cu vârste cuprinse între 3- 8 ani. Peste 8 ani, copiii sunt interesați de jocuri de explorare, iar cele mai reușite petreceri sunt la trambuline și laser tag. Peste 11 ani e greu de găsit un spațiu care să –i mulțumească pe copii. Noi am optat pentru o petrecere acasă pentru care m-am pregătit cu un moment de pictură pe carton pânzat. Alte idei frumoase pentru această vârstă sunt locurile de explorare escape room, rămâne în top laser tag și săriturile pe trambuline.

𝗦𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁ează 𝗼 𝘁𝗲𝗺ă. – acestea oferă puțină culoare, veselie și divertisment.

𝗖𝗿𝗲𝗮ză 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗼𝗮𝘀𝗽𝗲ț𝗶 – care vă este utilă în alegerea meniului pentru acasă sau alegerea pachetelor la locația de petreceri pentru copii.

𝗣𝗿𝗲𝗴ă𝘁ește 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮ț𝗶𝗶𝗹𝗲 – menționați locația, data începerii și sfârșitului, număr de telefon. Introduceți informații privind parcarea sau solicitări suplimentare cum ar fi „Adu-ți un costum de prinț/prințesă” sau „Fără cadouri, te rog”.

𝗗𝗲𝗰𝗶𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗰ă  𝗽ă𝗿𝗶𝗻ț𝗶𝗶 𝗿ă𝗺â𝗻 sau nu la party Majoritatea copiilor pot fi lăsati singuri la petrecere in jurul vârstei de 6 ani.

𝗧𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮ț𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗰𝗲𝗹 𝗽𝘂ț𝗶𝗻 𝟱 𝘇𝗶𝗹𝗲 î𝗻 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘀 Dacă le trimiteți prea devreme, părinții ar putea să uite de eveniment. Dacă le trimiteți prea târziu, mulți oaspeți nu vor putea veni.

𝗦𝗲𝗿𝘃ește 𝘂𝗻 𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝘂 preferat de majoritatea copiilor cu alimentele clasice: pizza sau sandwich-uri, apă plată, sucuri neacidulate, fructe și mult aștepatul tort aniversar.

𝗡𝘂 𝘂𝗶𝘁𝗮 𝘀ă 𝘂𝗺𝗽𝗹𝗶 𝘁𝗶𝗺𝗽𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁ăț𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗶 𝗺𝗶𝗰𝗶 – acasă pot fi pregătite activități de confecționare a unei brățări de prietenie, karaoke, bal mascat, activitate de craftuit sau puzzle sau chiar un moment artistic de pictură. La club, animatoarele asigură joacă și dans, îi supraveghează pe copii în timpul jocului liber, ca să nu simtă lipsa părinților.

𝗟ă𝘀𝗮ț𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝘀ă 𝘀𝗲 𝗷𝗼𝗮𝗰𝗲 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿 Copiii au nevoie și de timp de joacă liberă. Aici e nevoie doar de puțină supraveghere.

𝗗𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲ț𝗶 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 este o activitate extrem de plăcută doar dacă sunteți acasă. La club nu este o idee foarte bună, deoarece darurile se pot pierde și copiii nu se pot abține asupra jucăriilor.

pinata

pinata

Tu ce variantă ai ales pentru aniversarea copilului tău? Ce ne recomanzi?

Dacă acest articol ți se pare util, distribuie-l să ajungă la câți mai mulți părinți.

Credit foto: pinterest

 

Lasă un comentariu