Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥

1 iunie, 2023 ;08:30 - 4 iunie, 2023 ;20:30

Gratuit

Vino în perioada 𝟭-𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la Sports Festival să descoperi ce sport ți se potrivește cel mai mult!

Inițiere în peste 20 de sporturi, un super-demonstrativ de fotbal, Crosul Supereroilor, concerte, Survivor Challenge, masterclass, Sports Talks, un food park și multe alte motive să fii acolo. Indiferent care e vârsta ta, nu ai cum să te plictisești la Sports Festival.
Fă-ți acum lista cu activitățile preferate și vino în 𝟭-𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 pe tot perimetrul din jurul 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮 să te bucuri de minunata lume a sportului. Anul trecut peste 13.000 de copii și adulți și-au descoperit pasiunea și abilitățile pentru sporturi dintre cele mai diverse, cu ajutorul unor jucători și antrenori cu experiență. Acum e rândul tău. Acceptă provocarea și umple-ți pașaportul sportiv cu ștampilele care vor dovedi că te-ai inițiat în fiecare sport! Accesul e gratuit.
1 iunie
Sports Talks @ Sports Festival 2023
Vino la Sports Talks să asculți live poveștile din spatele succesului. 🎙 Foști și actuali mari sportivi de performanță, jurnaliști sportivi, antrenori, psihologi, antreprenori, sportivi amatori, cadre universitare, dar și alte personalități din industrii conexe sportului vor răspune întrebărilor lui Cristi Mîndru și Mihnea Măruță în cele 4 zile de Sports Festival.
Interviurile vor avea loc în Radisson Park, iar accesul va fi liber în limita locurilor disponibile. Începem joi, 1 iunie la ora 11:00. Ne vedem acolo, da?
1 iunie
Dj Project live @ Sports Festival 2023
Dacă vrei să 𝗡𝗨 ai 𝗥𝗘𝗚𝗥𝗘𝗧𝗘, vino pe 1 iunie pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena să te bucuri de un show special Dj Project în cadrul Sports Festival 2023. 🎼 Refrene vechi, refrene noi, toate sunt la fel de actuale, iar Dj Project e trupa care unește generațiile cum puține reușesc să o facă.
Accesul e liber, dar cheful de distracție e obligatoriu. Și da, dansul se pune ca mișcare. Noteză-ți acum în calendar: 1 iunie, ora 21:00, platoul Cluj Arena. Ne vedem acolo!
2 iunie
Începând de astăzi și până în ziua meciului, poți să îți cumperi bilet în format fizic la demonstrativul anului în fotbal: România All Stars vs. Galatasaray Legends. Vino la casa de bilete de la Cluj Arena – Info Point-ul Sports Festival și ia-ți bilet pentru a-i revedea în teren pe: Hagi, Popescu, Ilie, Mutu și mulți alții.
3 iunie
Gașca Zurli @Sports Festival 2023 | Acces Gratuit
Copii mici, copii mari, părinți, bunici, căței și pisici – Gașca Zurli vă așteaptă pe toți în data de 3 iunie la Sports Festival. 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗮̆! 🥳
Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Supereroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Vrăjimăturica și Truli vă dau întâlnire pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena unde se anunță o petrecere pe cinste, de la care nu vor lipsi dansurile și cântecelele specifice copilăriei.
🗓Notează-ți în calendar data de 3 iunie și vino să faci parte din povestea noastră cu zâne și supereroi!
3 iunie, ora 14:00
Înscrie-te acum pentru a lua parte la Masterclass-ul susținut de Ana-Maria Branza Official în cadrul Sports Festival 2023! 👉🏻 https://forms.gle/rQVXCuZkwaqAyDf39
Există oare succes fără eșec? Dacă da, cum e posibil? Dacă nu, cum gestionăm eșecul pentru a-l transforma într-o experiență constructivă în calea spre reușită? Vino să afli răspunsurile pe 3 iunie, la Radisson Blu Cluj, direct de la cea care a fost ani la rând spadasina numărul 1 a lumii.
Privește acest masterclass ca pe o lecție de viață, care să te inspire să devii mai bun, indiferent de domeniul în care activezi.
Participarea este gratuită, dar condiționată de completarea formularului de înscriere.

4 iunie
Crosul Supereroilor 2023 | Aleargă pentru Cluj!
Crosul Supereroilor revine la Sports Festival cu o nouă cauză umanitară: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.
Clujenii pasionați de sport au șansa să devină eroi pentru o zi prin participarea la competiția de alergare organizată duminică, 4 iunie, în cadrul Sports Festival. Jumătate din taxa de înscriere va merge către această nouă misiune locală a programului Spitale Publice din Bani Privați.
Prima etapă a lucrărilor, care va începe în luna mai a anului 2023, va dura 3 luni și va consta în renovarea Maternității, costul estimativ fiind de 235.000 Euro. A doua etapă constă în modernizarea unității de Neonatologie, care are un cost estimativ de 265.000 Euro, iar pentru această fază a proiectului comunitatea din Cluj este încurajată să doneze.
Până în 29 mai, alergătorii începători pot beneficia gratuit de antrenamente coordonate de Club Sportiv Atletic Cluj. Antrenamentele vor avea loc în fiecare marți și joi a săptămânii, de la ora 18.00, și sâmbătă, de la ora 10.00, pe Cluj Arena. Hai să ne antrenăm împreună!
Fii și tu supererou și înscrie-te acum la cros! 👉 

Details

Start:
1 iunie, 2023 ;08:30
End:
4 iunie, 2023 ;20:30
Cost:
Gratuit
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Organizer

SportsFestival
Phone
+40 372 891 007
Email
contact@sportsfestival.com

Venue

Parcul Central Cluj
Foisor
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map