Ne-am obișnuit să mâncăm pe grabă. Tot mai puține familii iau masa împreună și tot mai multe mănâncă micul dejun în trafic în drum spre job și grădinițe.
Totul e fast… fast food, fast line, fast delivery. Nu ne mai tihnește mâncarea.
Am uitat gustul roșiei din grădină , dar știm cu ochii închiși ce gust are avocado care s-a copt pe drum spre supermarket.
Când a fost ultima dată când ai pus hrana pe care o consumi sub lupă?
Când te-ai întrebat ultima dată dacă ceea ce consumi zi de zi are impact pe termen lung?
De unde vine mâncarea copilului tău?
Haide să vorbim despre toate astea și multe altele în 27 iulie. Și nu doar să vorbim, dar mai ales să experimentăm cu mâncarea, sa ne murdărim mâinile și să fim împreună la masă.
Vă invităm să petrecem o zi specială dedicată nutriției și hranei sănătoase pe 27 iulie la VerticaL Roots, Sălicea! Aducem împreună experți în nutriție, activități pentru copii și un târg cu produse locale.
10:00 Talk: Dr. Ana Cristina Ștefănescu – Mituri și îndrumări despre primele experiențe cu mâncarea
11:30 Atelier de grădinărit pentru copii cu Nicolas (6 ani)
13:00 Atelier de gătit pentru copii cu Carla (9 ani)
14:30 Degustare de cărți despre hrană sănătoasă și sustenabilitate
15:30 Talk: Georgiana Ispas – Lista de cumpărături cu cap
16:00 Workshop și cină cu Chef Sandor Berke
Locație: VerticaL Roots, Sălicea
Nota: Pentru comunitatea Clujul Copiilor daca utilizati codul plaiurinoi obtineti o reducere de 10% din pretul biletului full day.
Un târg cu produse locale by Nod Verde & Comunitatea artizanilor și producătorilor din Sălicea va fi deschis pe toată durata evenimentului.
Vă așteptăm cu drag!
Vizualizări: 67