Deschidem expoziția-instalație 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐅𝐫𝐮𝐬𝐭𝐫ă𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, la Casa TIFF, î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟏𝟕 ș𝐢 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞!
Vino să vezi cum am transformat, alături de o echipă artistică multidisciplinară, emoțiile mai puțin „frumoase” în exponate de muzeu!
În data de 17 noiembrie, expoziția va fi deschisă cu un 𝐯𝐞𝐫𝐧𝐢𝐬𝐚𝐣 (ora 18:00) la care va participa echipa artistică a proiectului, urmând ca în zilele de 18, 19, 24, 25 și 26 noiembrie, aceasta să fie deschisă î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟓:𝟎𝟎 ș𝐢 𝟐𝟏:𝟎𝟎.
24
𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫ă, fără rezervare în prealabil, însă recomandăm vizitarea pe tot parcursul orar, pentru a evita aglomerația în timpul orelor de seară. Evenimentul este recomandat vizitatorilor cu vârste 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟐 𝐚𝐧𝐢. De asemenea, te rugăm să ai la tine o pereche de căști care funcționează cu propriul telefon. Ele îți vor fi utile pentru a avea o experiență cât mai plăcută în cadrul instalației.
Pregătește-te pentru o experiență unică, prin care vei explora fațetele frustrării la diferite vârste, cu ajutorul tehnicilor new media, de storytelling sau senzoriale. Mai mult decât atât, îți vei putea pune amprenta asupra instalației în timp real, prin intermediul exponatelor interactive.
Nu te aștepta să vezi un muzeu tradițional în care te uiți de la distanță la arta curatoriată, ci va fi o experiență participativă, în care fiecare vizitator poate să adauge expoziției puțin din universul său interior. Povești înregistrate în timp real, un laborator al tăcerii, modalități diferite de a înțelege și reinterpreta frustrarea sunt doar câteva dintre elementele care îți vor activa toate simțurile și care te vor ajuta să explorezi într-un mediu creativ multiplele forme pe care frustrarea le poate lua.
Muzeul Frustrărilor
instalație artistică
după o idee de Andreea Șovan și Diana Buluga
curator: Adina Lazăr
set-up design: Adrian Balcău
artist video: Ioana Ofelia
artist vizual: Oana Barna
consultant: Gabriela Bud
responsabil tehnic: Radu Bogdan
Apariții video și audio: Alexei Lărgeanu, Alexandra Tarce, Radu Lărgeanu, Oana Rotaru, Călin Deneș, Anuța Lăpuște, Ionela Pop, Marcel Paranici, Patricia Cosma, Marina Gîrbea, Teodora Popa, Liana Vescan, Adrian Cucu, Andreea Șovan și Diana Buluga
——
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Vizualizări: 51