Dragi prieteni,
Vă invităm luni, 17 iunie, ora 18.00 – Librăria Cărturești Cluj Casa Hintz, la lansare cărții „Ştiinţă cu sare şi piper. Chimia pe care nu o înveţi la şcoală”. Alaturi de noi va fi mentorul meu, d-na – Prof. dr. Socaciu Carmen .
Editura Corint vă invită luni, 17 iunie, ora 18.00, la Librăria Cărturești Casa Hintz, din Cluj-Napoca, la o întâlnire cu Prof. Univ. Dr. 𝗗𝗔𝗡 𝗖𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗔𝗡 𝗩𝗢𝗗𝗡𝗔𝗥, autorul cărții „Ştiinţă cu sare şi piper. Chimia pe care nu o înveţi la şcoală”, și invitatul său – Prof. Emerit, doctor in chimie, 𝗖𝗔𝗥𝗠𝗘𝗡 𝗦𝗢𝗖𝗔𝗖𝗜𝗨.
𝗗𝗔𝗡 𝗖𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗔𝗡 𝗩𝗢𝗗𝗡𝗔𝗥 este profesor de Chimia alimentelor, Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare, în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
Este inclus în „Top 2% oameni de știință din lume”, „Top 10 tineri remarcabili ai României”, „Top 100 manageri”, „Top 100 oameni care mișcă țara în direcția bună”.
Este membru al Academiei Europea, alături de 80 de laureați ai premiului Nobel.
A primit 88 de premii internaționale și naționale, este autor/coautor a 274 de articole științifice și a 17 capitole în cărți internaționale.
Este autorului proiectului Știință cu sare și piper, cu acțiuni de popularizare a științei în cadrul emisiunilor televizate, dar și în cadrul evenimentelor de tip TED X.
Ce spune despre carte dr. Carmen Socaciu – Disciplina Chimie și Biochimie, Departamentul Știința Alimentelor, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj-Napoca:
„Autorul, profesor universitar recunoscut datorită performanțelor sale științifice, specialist în domeniul științei și ingineriei alimentare, excelent comunicator în spațiul public, reușește să atragă interesul, cu acest volum captivant și plin de informații esențiale, asupra elementelor teoretice de la care pornesc multiplele aplicații din gastronomie și nutriție.”
Vizualizări: 82