“Trebuie să existe și oameni lângă care să ne așezăm și să plângem, păstrându-ne în continuare statutul de luptători.”
– Adrienne Rich, Sources (citat din cartea lunii Aprilie)
Cartea și întâlnirea lunii aprilie vor avea ca și subiect de discuție procesul pierderii, fie că ne referim la faptul că am pierdut pe cineva prin deces, fie că ne referim la faptul că am pierdut părți din noi, relații, vise, speranțe, speranța unui altfel de trecut sau speranța unui viitor mai bun.
Va fi o întâlnire profundă, grea și frumoasă în care ne vom onora durerile interioare, bucuriile găsite (dacă sunt), oamenii pe care i-am pierdut și părțile din noi care au nevoie să fie auzite.
Vă așteptăm cu drag, pe data de 22 Aprilie, ora 18.00.
Andreea Cioban și Elena Ghițulescu sunt moderatoarele evenimentului, Andreea cu activitățile mai “serioase”, Elena cu activitățile amuzante .
Despre Elena, în câteva cuvinte:
Iubitoare de cărți, muzică și oameni.
Râde cu gura până la urechi, îi place să iasă din zona de confort și adoră să facă emisiuni în care invită autori de cărți.
Îi place să danseze, să simtă vibe-ul oamenilor.
Râde mult atunci când oamenii se descătușează prin dans.
Iubește să citească.
Dacă ar exista un job cu numele „Cititor de cărți”, acolo s-ar angaja.
Mamă de băiat, trecută cu brio prin viață de 35 de ani.
Despre Andreea, în câteva cuvinte:
Călătoare prin viață de aproximativ 38 de ani, trecută prin suișuri și coborâșuri interioare ca noi toti, în căutare de grijă de sine, tihnă și viață trăită cu savoare.
Iubitoare de umor negru, conversații profunde, cu ceva dificultăți în a întreține un small talk
.
Psihoterapeut de aproape 14 ani, mândra mamă de 3 copiii faini si jucăuși, îndrăgostită de cărți, creioane colorate și ciocolată de casă.
O menționăm aici și pe Ale Megyesi, omul fain din spatele paginii @Clujul Copiilor.
Clujul Copiilor e un proiect venit din suflet dedicat părinților să aducă inspirație, echilibru și armonie în viața provocatoare de părinte și credibilitate atunci când lansăm informații și știri pentru părinți. Concret, este un ghid local de evenimente și activități pentru familii, cu accent pe educație și cultură. Tot în sprijinul părinților, Ale aka Clujul Copiilor publică articole educative realizate în colaborare cu specialiști, scoate în lumină activitatea scriitorilor și ilustratorilor români, publică recenzii și impresii despre evenimentele la care participă, organizează concursuri de divertisment pentru a aduce interacțiune în spațiul virtual. Toate acestea le găsești pe site-ul www.clujulcopiilor.ro, pe FB și IG Clujul Copiilor.
Vizualizări: 88