Liceenii pot accesa bursele stART

Proiectul „Bursele stART” dezvoltat de Școala de Valori, cu susținerea Provident, deschide înscrierile pentru generația de bursieri 2024.

Acest proiect oferă tinerilor talentați oportunitatea de a-și dezvolta pasiunile artistice și să-și construiască o carieră de succes.

🎨 Ce sunt Bursele stART?

Programul susține dezvoltarea talentelor a 50 de elevi de liceu, din toată țara, în domenii precum pictură, desen, muzică, dans, vlogging, scriere creativă sau fotografie. Fiecare bursier va primi o bursă individuală în valoare de 8.000 de lei, ce poate fi folosită pentru achiziționarea de echipamente, cursuri sau materiale care îi vor ajuta să-și dezvolte pasiunea artistică.
Tinerii selectați vor beneficia totodată de ateliere educaționale, evenimente de tip „Biblioteca Vie”, sesiuni de mentorat, coaching și cursuri de educație financiară, pentru a-și dezvolta potențialul artistic și a-și transforma pasiunea în carieră de succes.

📆 Înscriere și detalii:

Data limită pentru înscriere: 29 octombrie 2023.
Înscrieți-vă AICI!

 

🌈 Cui se adresează proiectul?

Pot beneficia de Bursele stART elevii de liceu din clasele a IX-a până la a XII-a, care au demonstrat un talent deosebit în oricare dintre domeniile menționate. Proiectul are în vedere câte 10 tineri pentru fiecare din cele 5 categorii: pictură, desen, muzică, dans și artele viitorului (vlogging, scriere creativă sau fotografie).
Ajutați-ne să descoperim tineri talentați!
Dacă cunoașteți tineri cu potențial artistic, profesori implicați în instruirea lor, sau chiar părinți care au copii talentați în domeniul artelor, vă rugăm să distribuiți acest anunț și să le oferiți o șansă reală pentru dezvoltarea pasiunii lor.
Vă mulțumim că ne ajutați să ducem arta la un nivel superior în România! 🎉

Lasă un comentariu