Rapperul Macklemore apreciază munca artiștilor clujeni

Prietena mea, Tünde este apreciată chiar de rapperul Macklemore, acesta fiind invitat să cânte pe scena Electric Castle.

În urmă cu o săptămână discutam cu Tünde cum să promoveze mai bine magazinul recent deschis în Cluj, Ferma de păpuși , să o ajut să ajungă la copii cu magia marionetelor ei de care noi ne-am îndrăgostit în urmă cu mulți ani. Fetița mea deține aproape toată colecția fermei de păpuși. Aceste marionete simpatice, ușor de mânuit, adorate de copii, și-au jucat bine rolul însuflețite de fetița mea și prietenele ei ce se jucau la noi în casă. Cu ani în urmă, la un concert muzical, fetița mea a luat păpușile de pe standul de care nu se apropia nimeni, a mers printre spectatori și a vândut câteva păpuși marionete. Tunde creează amintiri, aducând zâmbete copilăriei și mai mult, aceste păpuși nu se vor demoda niciodată, jucându-și bine rolurile.

Invitat la Electric Castle, rapperul Macklemore s-a plimbat prin centrul Clujului și a fost impresionat de prietena mea, Tunde cum o numește el: „doamna cu marioneta” din Cluj: „Găsiți-o! E o creatoare de magie”

 

 „Partea mea preferată a fost întâlnirea cu femeia cu păpușa. Avea un mic magazin în care tocmai s-a mutat acum 3 săptămâni și le face pe fiecare manual. Nu m-am putut abține să nu mă minunez de ideea de a face păpuși cu animale și de a o duce la nivelul „Știi ce, voi deschide un magazin pentru acestea”. Trebuie să iubească mult ceea ce face. Le-am cumpărat copiilor câte un animal ales cu grijă și unul pe care eu și @baba_g îl putem împărți. Habar nu avea că voi cânta în fața a 45.000 de oameni în câteva ore. Îmi place asta. Cu toții suntem doar oameni, lucrăm, facem lucruri, ne vindem arta și sperăm că se conectează.”, a scris cântărețul pe canalele social media.

 

Maklemore a postat fotografii cu proprietara magazinului și câteva instantanee din Cluj.

„Dacă avem noroc, găsim bucurie și un scop făcând lucrurile care pun mâncare pe masă. Probabil că ea nu va vedea niciodată asta. Dar îi respect cu adevărat arta și ceea ce face. Cred că păpușile sunt al naibii de tari și ale ei au cele mai fermecătoare personalități. Iubesc viața, accentele și caracterul care prinde viață când îți pui o păpușă pe mână. Încă mai am păpușa mea maimuță „Fooey” de când eram copil. O îmbrac din când în când și încerc să le explic copiilor cât de luminați erau anii 1980. ” a scris rapperul.

 

Artistul și-a încheiat postarea cu un mesaj pentru cei care vizitează orașul:

Dacă sunteți în Cluj România găsiți-o. E o creatoare de magie. Ea mi-a reamintit…Tot ce este nevoie este o idee, executarea și repetarea. Încercând. Asta este tot ce avem de făcut.

Macklemore este la primul său concert în România, rapperul prezentând un album proaspăt lansat și un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani. Macklemore a concertat, joi seara, pe scena principală Electric Castle, festival ce are loc în aceste zile la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj. Artistul american este unul dintre headlin-erii evenimentului și a urcat pe scena principală în prezența a zeci de mii de fani veniți din toate colțurile lumii. În timpul concertului a fost îmbrăcat într-o ie autentică românească.

 

_ _ _ _ _

Ben Haggerty (n. 19 iunie 1983) cunoscut sub numele său de scenă Macklemore, este un rapper american,  superstar internațional conform palmaresului de vânzări și premii (nu mai puțin de 4 premii Grammy pentru albumul de debut), Macklemore este primul artist rap care a ajuns headliner la o ediție Electric Castle. Macklemore a reușit să rămână memorabil de la „Thrift Shop”, single de debut și primul No. 1 în US, și să revină mereu în clasamente cu noi hit-uri ca „Heroes” sau „Same Love”.

 

_ _ _ _ _

Păpușile se pot achiziționa de pe str. Bolyai Janos, nr. 2 sau de la Iulius Mall Cluj-Napoca,-culoarul Auchan sau comandând de pe Facebook.

_ _ _ _ _

Credit foto: Macklemore, magazin Ferma de păpuși și Clujul Copiilor

 

Ți-am pregătit o surpriză împreună cu Tunde. Follow us!

 

 

 

 

 

 

Leave a comment