Recomandări

Recomandări


Imagini recente


Despre Clujul Copiilor

Retrăiește copilăria alături de copilul tău!

Creează mai multă conexiune cu copilul prin joacă, jocuri, lectură și socializare. Nu numai joaca este metoda cea mai rapidă și ușoară de învățare, de cunoaștere. Plimbările în aer liber, vizitarea expozițiilor de artă, participarea la ateliere de educație timpurie, mersul la bibliotecă, în librărie, activitățile creative și sportive, toate acestea contribuie la creșterea unui copil iubitor de frumos, creativ și empatic.

  • Clujul Copiilor e un portal de informații și articole educative având o vechime  de 12 ani pe piața clujeană, menit să ușureze atât procesul de căutare al părinților privind activitatea potrivită vârstei copiilor, cât și pentru a decide rapid unde dorim să ne petrecem timpul cu cei dragi.
  • Vizitează-ne ori de câte ori ești în deficit de idei de petrecere a timpului  cu copilul sau cu familia. Recomand cele mai faine evenimente, activități pentru copii și vin cu sugestii de servicii din domeniile educație, sănătate, sport sau divertisment din Cluj sau prin împrejurimi.  
  • Clujul Copiilor este un partener media de încredere, un actor al educației. Ai un eveniment și vrei să îl promovăm împreună? Scrie-ne pe e-mail: info@clujulcopiilor.ro 


Mini Gallery

Încredere

Rată de succes

Informare

Valori