Săptămâna fanilor LEGO, Ethnologia Galactica 2023

Săptămâna fanilor lego

Luați-vă copiii și vizitați o expoziție unică și spectaculoasă realizată în totalitate din piese LEGO și adusă la Cluj de Asociația Brickenburg.

Una dintre cele mai importante expoziții ale fanilor sistemului LEGO(R), realizată de Asociatia Brickenburg împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își va deschide porțile pentru vizitatori, începând de miercuri, 4 octombrie.
Aniversând 15 ani de activitate, organizatorii propun o ediție specială care reunește lucrari originale devenite celebre ca urmare a soluțiilor tehnice și a designului care le caracterizează, seturi și sisteme istorice care au adus bucurie tuturor vârstelor, precum și o galerie Toy Photo cu lucrari vizuale realizate de practicanți ai acestei linii a hobby-ului.

1- Un împătimit clujean al sistemului Lego a construit un metrou din piese Lego. Metroul circulă în subteran, pleacă dintr-o stație în miniatură care are scări rulante, iar la suprafață se găsește un circuit de mașini. Este atracția expoziției.

  
2- O lucrare spectaculoasa, care, dincolo de echilibru si dimensiuni, mai are multe surprize de aratat… 🙂
Realizata integral din piese LEGO(R) de HN Trains, invitat special la E.G. 2023.
3 – Cu siguranta, orasul Brickenburg este unul dintre cele mai mari orase construite din piese LEGO(R) si probabil unul dintre cele mai frumoase.
Inceput in anul 2008 si aflat inca in constructie 🙂

4- Ati vazut de aproape un tren construit din piese LEGO(R) in maniera Technic? Sunt extrem de rare, poate fiindca provocarea pentru design este mare.

Modelul MOC realizat de d-l Aleksandar Kovacevic, membru al Kolege LUG din Serbia, este unul dintre foarte putinele constructii de acest fel.

Vă așteptăm până duminică, 8 octombrie, după următorul orar:

4- 7 octombrie orar 11:00-19:00

Duminică 8 octombrie orar 11:00-17:00

Locație: Muzeul Etnografic de pe Memorandumului, nr. 21

  • Fotografii preluate de pe pagina Asociatiei Brickenburg

Lasă un comentariu