Tabără de Muzică și Sport

Dragilor, am dat startul înscrierilor la TABĂRA DE MUZICĂ ȘI SPORT!
Tabăra de Muzică și Sport este o tabără de zi, care se desfășoară în Cluj-Napoca, cu program de Luni-Vineri, de la 9-17.
🌟Misiunea noastră este să îmbinăm arta cu știința și să le oferim copiilor o experiență de învățare și autocunoaștere prin ateliere distractive și potrivite vârstei lor.
🔈Tabăra se adresează COPIILOR cu vârste între 6 și 12 ANI, iubitori de muzică și activități sportive.
❓CE include:
🗣️ ateliere de explorare a vocii prin cunoașterea tehnicii vocale complete (CVT), o abordare modernă, bazată pe anatomia aparatului vocal;
🥁 ateliere de ritm, creație și instrumente muzicale;
⛳️ activități sportive, distractive, tip exatlon;
🧩 drumeții, echitație, filme educative, ateliere de dezvoltare emoțională și multe alte surprize și jocuri;
🥗 mic dejun, prânz și o gustare sănătoasă.
🤩 BENEFICII:
👩‍🎤 copiii vor învăța ce înseamnă să cânte sănătos, cunoscând informații valoroase despre aparatul lor vocal;
🎼 vor explora ritmuri și instrumente muzicale interesante;
🎭 se vor distra și se vor dezvolta personal în cadrul activităților de cunoaștere și de explorare a emoțiilor;
🧠 își vor dezvolta imaginația și creativitatea prin atelierele de creație muzicală;
🤾‍♂️ își vor îmbunătăți abilitățile motrice, dar și spiritul de echipă prin activitățile sportive, de tip exatlon;
👫 își vor face prieteni, se vor conecta și vor socializa;
🤝 își vor dezvolta abilitățile de leadership în cadrul unui grup.
📆 PERIOADE:
⏰săptămâna 24-28 iulie;
⏰săptămâna 31 iulie-4 august;
⏰ săptămâna 14-18 august;
⏰ săptămâna 21-25 august.
💶 PREȚ TABĂRĂ: 1090 lei/copil/săptămână.
🛍️ REDUCERI:
❗️Înscrie-ți copilul până în data de 10 IULIE și vei beneficia de 20% reducere din prețul taberei.
❗️Frații beneficiază fiecare de 50 LEI reducere la înscriere.

Link formular înscriere: AICI

☎️ Contact:
0721139246; 0731537188
💌 E-mail: tabarademuzicasisport@gmail.com
Te așteptăm cu entuziasm într-o experiență de neuitat!

Vă prezentăm echipa:

Andreea Șilochi, co-fondator, responsabilă cu activitățile muzicale și de dezvoltare emoțională din cadrul Tabăra de Muzică și Sport🤩

Andreea este antrenor vocal în tehnica vocală completă (CVT), absolventă a programelor de studii de licență și master ale Facultății de Psihologie, din cadrul UBB și a specializării Muzică, din cadrul Academiei Naționale de Muzică “Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca.

Primul contact cu studiul muzicii l-a avut la 10 ani, urmând cursuri de voce și orgă în cadrul Școlii Populare de Artă din Petroșani.

Lucrează cu copii și adolescenți din 2019 și iubește să-i ajute să cunoască tehnica vocală și să aibă încredere în vocea lor.

Este fondator Music Haven, un concept care a luat naștere din dorința de a ajuta cât mai multe persoane, copii sau adulți, să-și cunoască, exploreze și dezvolte vocea și potențialul artistic.

Parcursul educațional al Andreei se bazează în cea mai mare parte pe legătura dintre psihologie și muzică, iar în ceea ce privește partea profesională, îmbină aceste domenii cu multă pasiune spre a inspira și a oferi educație copiilor, adolescenților și adulților, deopotrivă, pe care îi îndrumă.

În timpul liber, îi place să se delecteze cu lecturi psihologice, de dezvoltare personală și să se autoeduce, dar și să se lase inspirată, cu privire la tehnica vocală și pedagogia muzicală, dorind mereu să fie la curent cu cele mai actuale informații.

Iubește, de asemenea, plimbările în natură, să cânte, să călătorească și să compună, fie versuri, linii melodice sau proză.

Andreea: “Cred în puterea vindecătoare a muzicii și în folosirea acesteia în exprimarea autentică a sinelui”.

AICI ai acces la un interviu cu Andreea acordat comunității Clujul Copiilor.

Andrei Avătăjiței, fondator, responsabil cu activitățile distractive de educație fizică și sport pentru copii, din cadrul Tabăra de Muzică și Sport🤩

Andrei este antrenor de fotbal la copii și juniori, absolvent al Facultății de Studii Europene, nivel Licență, specializarea Management și al Facultății de Educație Fizică și Sport, cu specializarea Fotbal, din cadrul UBB, Cluj-Napoca.

Este, de asemenea, absolvent al cursului de instructor de fitness, din cadrul Fitness Education School, fiind pasionat și de fitness și nutriție.

Andrei: “Dintotdeauna am iubit sportul. Fotbalul este una dintre pasiunile mele, încă de când aveam 9 ani și îl urmăream cu încântare pe Ronaldinho, făcând din fotbal o artă.”

Andrei este fondatorul Sportacus, un concept care promovează mișcarea pe tot parcursul vieții, începând cu perioada timpurie.

Lucrează cu copii și adolescenți din 2020, dorind să-i inspire, cu calm și răbdare, prin abordarea sa analitică și să le insufle pasiunea pentru mișcare și pentru fotbal.

Îi place să-și petreacă timpul liber citind cărți din domeniul psihologiei și al sportului, cu precădere de fotbal și să-și îmbunătățească constant metodele de antrenament. Alte pasiuni pentru Andrei sunt gătitul și călătoriile. De asemenea, fiind o persoană atentă la detalii, este pasionat de design vestimentar.

Andrei: “Îmi plac multe lucruri și mi se spune că le fac bine pe majoritatea dintre ele, pentru că mă implic și observ cu ușurință detaliile care fac diferența. Dar dintre toate, prefer sportul. Cred că îmi oferă atât libertate, cât și disciplină și strictețe.”

 

Lasă un comentariu