Arta de a fi părinte [Ep. 3]

parinte informat

Un părinte mai bun? Ce resurse informaționale poți consuma ca să devii mai bun?

Ca părinte e nevoie să te informezi continuu și să fii mereu în pas cu noile descoperiri în materie de parenting. Informațiile sunt copleșitoare și petreci mult timp pentru a găsi resursele de încredere.

De aceea, la rândul meu ca părinte și formator educațional îți recomand să citești cărți despre parenting în special cele mai renumite, dar să nu te oprești doar la acestea. Participă la cursuri, acestea fiind și o modalitate de socializare cu alți părinți, educatori, specialiști, dascăli. O modalitate mult mai lejeră de învățare este ascultarea podcasturilor ce îți vor aduce valoare și creștere în dezvoltarea ta ca părinte, care te vor ajuta să înțelegi mai multe despre copilul tău, dar și despre cum îl poți susține în călătoria lui spre maturitate.

Călătoria de la ,,nu pot” la ,,pot orice” | Alisa Bălașa și Oana Păuna | Trăiește autentic

Trecem de multe ori prin momente dificile și suntem convinși că nu putem face față. Apar alte și alte momente în care suntem împinși să ne extindem limitele. E greu, trist, demotivant, dramatic sa luptăm cu propriile gânduri și idei.

Totuși o facem pentru a ajunge mai departe. O facem pentru a obține ceva nou, ceva ce ne doream. Tot depunem efort, schimbăm, ajustăm, până ajungem să spunem că putem mai multe decât credeam acum 6 luni, 2 ani, 5 ani…

Despre asta este emisiunea la care Oana Păuna a fost invitată de Alisa Bălașa. Despre a gândi pozitiv și a face echipă cu tine. Totul pentru o fericire mai mare zilnic.

“Am mers la această emisiune pentru a oferi un strop de inspirație și putere în special introvertiților care se confruntă cu aceleași lucruri prin care am trecut și eu.

Nu pot spune că am câștigat războiul, dar cu siguranță am câștigat bătălii valoroase, fapt de care sunt mandră.” Oana Păuna

 

Oana Moraru | „Parentingul a devenit economie, dar e și știință.” | „Boomerul și Milenialu’”  cu Silviu Petcu și Alexandru Zob .

Oana Moraru este invitată să vorbească despre: Parenting, Educație, Școli private, Cursuri, Mentori, precum și alte subiecte interesante.

 

 

Rațiune și Fericire cu Prof. Daniel David / la Arta Fericirii – cu Mirela Vasadi Blasius

Fericirea este diferită pentru fiecare dintre noi. Viața ghidată după valori.

Lasă un comentariu