Un serial despre mitologia greacă

film copii

Filmul Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului este o adaptare după Hoțul Fulgerului, primul roman din seria Percy Jackson și Olimpienii scrisă de Rick Riordan.

Percy Jackson este un serial de aventură și fantezie, pentru preadolescenți și tineri, inspirându-se din legendele Olimpului. Percy, Annabeth și Grover, trei tineri semizei descoperă că sunt copiii unor zei greci. Ei se alătură taberei Jumătate de Sânge, unde învață alături de alți copii semizei să își folosească puterile și să se pregătească pentru o misiune periculoasă. Și anume să prevină izbucnirea unui război: să îl oprească pe titanul Cronos să distrugă Olimpul și lumea.

În tabără, Percy află că tatăl lui este Poseidon și că are abilitatea de a dezvolta puteri asupra apei. Călătoria către cunoaștere și descoperire este presărată cu provocări, neștiind în cine să se încreadă sau de cine să se ferească.

Serialul este o adaptare fidelă a seriei de cărți Percy Jackson și Olimpienii, care a cucerit milioane de cititori din întreaga lume. Fiecare episod este plin de acțiune, umor, suspans și magie, explorând mitologia greacă într-un mod modern și captivant. Centauri, minotaruri, creaturi zburătoare și alte personaje din mitologia greacă te vor cuceri cu puterile și instrumentele lor create pentru a supraviețui. Serialul are și o distribuție de excepție, care include actori talentați și carismatici, precum Walker Scobell, Leah Jeffries, Aryan Simhadri, Lance Riddick și Lin-Manuel Miranda.

Percy Jackson este un serial care se adresează atât copiilor, cât și adulților, oferind o experiență de vizionare distractivă și educativă. Serialul este disponibil pe platforma Disney+.

Dacă sunteți fani ai fanteziei, ai mitologiei sau ai poveștilor de eroism, nu ratați Percy Jackson, un serial care vă va ține cu sufletul la gură.

Recomandat copiilor cu vârsta 10+

Trailer Percy Jackson and The Olympians

Lasă un comentariu