Orașul Copiilor logo
Cluj Arena

Cluj Arena

Cluj Arena e noul stadion de fotbal din Cluj, cel mai mare stadion din Transilvania. Stadionul are o capacitate de 30.335 de locuri si respecta standardele FIFA si UEFA. 

Cluj Arena are singura pista de atletism de interior din Romania, cu o lungime de 80 de metri si 4 culoare ce va putea fi folosita la diferite competitii de juniori sau pentru incalziri in momentul competitiilor.

Împrejurimi

Stadionul e înconjurat de spațiu pietonal ce se întinde pe o suprafață considerabila și e presărat cu bănci. E un loc bun atât pentru plimbări pe jos cât și cu bicicleta. Publicul are acces și pe scările ce duc la intrarea în stadion și pasajul ce îl înconjoară - cu o anumită priveliște spre parc.

Suprafața locului de joacă de lângă Cluj Arena, cea care include parcul de distracții 'Fărcaș' a crescut de la 800m2 la 2000m2.

Noul stadion al Clujului este construit în locul fostului stadion Ion Moina, în vestul Parcului Central (Parcul Mare) din Cluj. Cluj Arena va face parte în continuare dintr-un complex sportiv mai larg, care include Sala Sporturilor "Horia Demian", bazinul Politehnicii, parcul "Iuliu Hatieganu" și viitoarea Sală Polivalentă.

 

Gazon Cluj Arena, Fotografie nocturna Cluj Arena, Vestiar, Pista interioara atletism, Sala de Conferinte

cluj arena; pliant DSC01320

tribuna Cluj Arena

Cluj Arena

Scris la: 2011-10-19 07:25:33


Cluj Arena Cluj Arena
Adresa: Strada Splaiul Independentei
Cluj-Napoca cod: 400376
Cluj
Site: http://ro.wikipedia.org/wiki/C...