Orașul Copiilor logo
Meki - benzi desenate

Meki - benzi desenate

Revista Meki se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani. Din punct de vedere educational, aceasta grupa de varsta, a preadolescentei, are un anumit grad de independenta, copiii putand sa citeasca singuri. Totodata sunt curiosi sa descopere lumea din jurul lor si sunt deosebit de comunicativi. Pentru a afla lucruri noi, prefera ca informatia sa fie insotita de imagine statica sau animata.
Revista Meki Junior se adreseaza copiilor din gradinita si clasa I, cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Revista contine povesti ilustrate si un caiet de lucru. Are un caracter practic, urmareste sa dezvolte inteligenta emotionala a copiilor, abilitati si comportamente, nefiind axata pe transmiterea de informatii. Poate fi folosita atat la activitatile din gradinita, dar si acasa, creand momente de neuitat intre parinte si copil.

Cu ajutorul Revistei Meki ajutam parintii sa-si creasca copiii cu povesti pline de semnificatie, folositoare si atractive. Prin aceste povesti, copiii invata despre respect, credinta, despre iubire si prietenie.

Povestile sunt atractiv ilustrate in banda desenata, asemanator cu revistele bune de altadata, dar la standarde grafice actuale.
Pentru a rasfoi o Revista Meki pentru scolari sau pentru copiii de gradinita te asteptam pe site.Meki - benzi desenate
Adresa: Str. Sergiu Celibidache nr. 8

Cluj
Telefon:0264449095
Email: Email: mediakinder@gmail.com
Site: http://www.meki.ro/
Varste: peste 7 ani