Orașul Copiilor logo
Octofun Academy

Octofun Academy

Octofun Academy

Octofun Academy este un centru de dezvoltare personala pentru copii cu varste cuprinse intre 9 luni si 6 ani, cu orar tip creșă/grădiniță.

Organizare in 3 grupe:

  • OctoToddlers - 1-3 ani, 2x10 locuri
  • OctoExplorers - 3-5+ ani, 10 locuri

Cei 10 copii din fiecare grupa sunt permanent coordonati de cate 2 educatoare cu studii aprofundate de psihologie, care aplica principiile comunicarii non-violente, pentru a le putea oferi prin puterea exemplului o educatie plina de respect si empatie. 

Copiii sunt ajutati sa-si gaseasca si sa-si valorifice aptitudinile prin programe de lucru individuale, prin joaca zilnica din clasa si din curtea proprie, prin participarea la atelierele de creatie incluse in taxa lunara, precum si prin accesul la toate atelierele si cursurile pentru copii organizate optional in cadrul Octofun Academy.

Copiii sunt integrați în grupe de lucru în urma unei evaluări psihologice care stabilește vârsta lor cognitivă, precum și gradul în care stăpânesc diverse abilități


Programa noastră este o variantă îmbunătățită a programei naționale, fiind aplicată individualizat, în funcție de aptitudinile fiecărui copil în parte.


Principiile noastre educaționale potențează personalitatea fiecărui copil, promovează dobândirea comportamentelor dezirabile prin înlocuirea pedespei sau a recompensei cu motivarea intrinsecă și cu lauda descriptivă, astfel încât să câștigăm cooperarea voluntară a celor mici.


Ținem foarte mult să ramânem aproape de întreaga familie și să colaborăm cu părinții pentru ca împreună să fim consecvenți în maniera de educație, în orarul de la Octofun și în afara lui.

 

Programul se desfășoară pe întreaga durată a anului, cu varianta de program scurt (08:13:30), mediu (08:00 - 16:00) si lung (08:00 - 18:00).

Meniul zilnic este planificat de catre un nutritionist, pentu a fi variat, echilibrat si sanatos.

 

În afara orelor de program, spațiul nostru este disponibil și pentru evenimente - Octofun Event

 

Dacă de vizitați, indiferent de motiv, la noi veți găsi și câteva produse alese - Octofun Shop

 

În curând vor porni și programele OctoBaby și OctoCafé, urmăriți-ne pentru detalii: octofun.ro, f/octofun.ro

 

OctoBaby

Acest program se desfasoara intr-un spatiu gandit in asa fel, incat sa se preteze atat pentru copii, cat si pentru parinti. Astfel, cei mici au un spatiu special amenajat pentru joaca, iar parintii pot sa se intalneasca la o cafea sau un ceai, sa discute, in timp ce micutii pot socializa cu alti copii de varsta lor.

Programul se adreseaza pentru copiii cu varste pana la 2 ani. Exista doua grupe, respective grupa pentru 0-1 ani si grupa pentru 1-2 ani.

In cadrul acestor intalniri se va discuta si despre activitati creative, care pot fi practicate alaturi de copii.

Aceste intalniri au loc saptamanal, cate 4 ore, iar pentru a participa este necesar un abonament lunar.

Locurile sunt limititate si din acest motiv inscrierile trebuie facute din timp, la numarul de telefon  0724 734918 sau la adresa de mail contact@octofun.ro .

 

OctoCafé

Octo-Café este un spatiu creat special pentru familii, gandit atat pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 7 ani, cat si pentru parinti.

Localul este deschis zilnic, de luni pana vineri, intre orele 17.00 si 20.00.

Copiii se pot bucura de diferite carti si jucarii educative, precum si de alte material pentru activitati creative.

De asemenea, se organizeaza si o serie de jocuri de societate, potrivite atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.

Localul dispune si de un spatiu exterior intr-o curte privata, unde se afla un loc de joaca. Acest spatiu este unul inchis, accesibil doar din incinta, pentru siguranta copiilor.

Intrarea este libera pentru insotitori.

 

Să discutăm

 

 

 

 

 

 

 

Scris la: 2016-04-08 10:09:42


Octofun Academy
Adresa: Strada Brancusi Constantin 109
DJ103G cod: 400458
Cluj
Telefon:0724.734.918 - 0799.995171
Email: Email: contact@octofun.ro
Site: http://octofun.ro
Facebook: https://www.facebook.com/octofun....
Orar: L- V, 08:00 - 18:00
Varste: intre 1 an si 6 ani