Orașul Copiilor logo
Round Hill Club

Round Hill Club

 

Round Hill Club este un centru educational pentru copii si parinti deopotriva, care ofera urmatoarele servicii:

- club de socializare si explorare pentru cei mici

- activitati creative

- cursuri pentru copii

- club de vacanta

- centru de educatie parentala

- petreceri pentru copii

- baby shower

- curte pentru joaca

- biblioteca pentru copii si parinti

- locuri de parcare

- panorama deosebita

 

Clubul oferă un mediu creat pentru familie, prieteni, părinți dornici de a-și împărtăși experiențe și de a căuta informații moderne și actuale privind creșterea copiilor. Spațiul clubului este vesel si amenajat astfel incat sa încurajeze copilul să devină independent, să învețe din jocurile de rol, să socializeze cu alți copii, să se joace și să fie în siguranță, să poată gândi singur pentru el și să se simtă bine în pielea lui.

Pe perioada verii functioneaza clubul de vacanta cu un program educativ si de tip Child Care, în care copiii primesc sprijin emoțional și educațional fara constrangeri. Clubul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2,6 ani si 9 ani, iar programul de desfasurare este bilingv roman-maghiar.

Din toamna, in cadrul clubului vor fi disponibile programe educaționale pentru copii și părinți, atat in limba română cat și în limba maghiară.

Pentru copii se vor desfasura activitati, precum: ateliere de creatie, pictură, explorare, dans sau limbi străine, iar pentru parinti seminariile de parenting vor fi sustinute de specialiști în psihologia și pedagogia copiilor.

Pe langa aceste activitati, clubul pune la dispozitia membrilor o bibliotecă cu cărți pentru copii în limba română, maghiară și engleză, iar pentru parinti cărți de parenting si dezvoltare persoanala.

 

Locatie: strada Vladeasa nr. 18, cartier Dambul Rotund

Scris la: 2016-03-25 00:07:10


Round Hill Club Round Hill Club
Adresa: Strada Vladeasa nr. 18
Dambul Rotund
Cluj
Telefon:0753.466.632
Email: Email: info@roundhillclub.ro
Site: http://www.roundhillclub.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/RoundHil...
Orar: L - D: 08:30 - 19:00
Varste: intre 0 ani si 15 ani