Vacanță de toamnă la Ursuleți

Dragi părinți,

Știm că vacanța de la grădiniță poate fi o provocare pentru mulți dintre voi, iar găsirea unui loc sigur și stimulant pentru copilașii voștri poate fi o adevărată aventură. Așadar, suntem bucuroși să vă anunțăm că suntem aici pentru a veni în ajutorul vostru!

Vestea bună este că avem disponibile 10 locuri, pentru 10 ursuleți adorabili cu vârste cuprinse între 2.5 și 5 ani, în săptămâna 30 octombrie – 3 noiembrie. Cu un program generos între orele 8.00 și 18.30, vă oferim o soluție minunată pentru a vă lăsa micuții într-un mediu sigur și plin de activități potrivite pentru vârsta lor.

Ce puteți aștepta de la noi în această săptămână specială?

🍁activități captivante și educaționale, adaptate vârstei copiilor noștri

🏡timp de joacă liberă în curtea noastră frumoasă, unde copiii se pot bucura de aerul proaspăt și de interacțiunea cu ceilalți prieteni ursuleți

🍐toate mesele incluse, pregătite cu atenție și cu dragoste pentru a asigura nutriția corespunzătoare a copilașilor

Suntem dedicați să oferim o experiență minunată pentru micuții voștri, astfel încât să vă ocupați de treburile zilnice fără griji.

Pentru a rezerva un loc pentru copilul vostru sau pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de email de mai jos. Locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă rezervați cât mai curând pentru a vă asigura că micuțul vostru va avea parte de o săptămână minunată la Grădinița La Ursuleți.

☎️0770 472 835
📩laursuleti@gmail.com
📍Cartierul Mărăști (Str. Barbu Patriciu, nr. 67)

Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe micii noștri oaspeți și să oferim o experiență memorabilă și distractivă! Împreună, vom face ca această vacanță să fie specială pentru toți ursuleții noștri.

Lasă un comentariu