Zi de poveste cu personajele preferate la Muntele Basmelor!

Zi de poveste cu personajele preferate!

🦖 Din vară și-a deschis porțile un nou parc de amuzament, în natură.

Curioși și dornici de aventură ne-am pregătit rucsăcelul cu pălăriuța de soare, repelent pentru insecte și o sticlă cu apă, ceva de ronțăit. După un drum lejer la 55 km de Cluj, am ajuns la Buscat Băișoara unde e amenajat Muntele Basmelor.  Pe ceas am stat 4 ore, atât de frumos a fost, atât de bine ne-am simțit. Ne-am făcut fotografii cu balaurii cu 3 capete sau cu aripi, i-am îmbrățișat pe eroii din poveștile noastre preferate, copiii s-au cățărat în copaci sau pe panouri de cățărat, de unde au admirat priveliștea. Căsuțele din copaci au fost atracția maximă a copiilor. La un moment dat a apărut o oază de liniște cu hamace ce alcătuiau ca o pânză de paianjen un spațiu dedicat naturii. A fost atât de bine să stai și să asculți șoaptele pădurii.  O adevărată aventură și conectare cu draga noastră, natura.

❤ Copiii sunt centrul universului nostru. Alături de ei retrăim copilăria și ne bucurăm să fim împreună.

🦕 🦄🐻🧞‍♂️Muntele basmelor este un parc recent deschis la Buscat Băișoara, jud. Cluj unde copiii au parte de aventură.

În stațiune puteți lua masa, atât ciorbe, cât și tradiționalul snițel de pui cu cartofi pireu, caș pane, aripioare, cârnăciori. Nu lipsește dulcele,  clătite cu gem.
Parcul va fi deschis până în octombrie, cu program de S-D de la 10 la 19, iar în timpul săptămânii pe bază de programare.

Intră în galeria foto să vezi mai multe poze. Credit foto Clujul Copiilor

🌲🌲Voi cum vă petreceți weekendurile? Ai auzit de Muntele basmelor?

 

Lasă un comentariu