Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

𝐂𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧ț𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩ă𝐫𝐢𝐧ț𝐢 𝐏𝐄𝐃𝐈 𝐔𝐏𝐃𝐀𝐓𝐄

6 mai, 2023 ;09:00 - 13:00

75RON

Dragi părinți,
Vă invităm cu mare drag pe data de 6 mai la Cluj Arena la conferința multi-disciplinară pentru părinți 𝐏𝐄𝐃𝐈 𝐔𝐏𝐃𝐀𝐓𝐄 unde ne vom informa corect și cuprinzător de la specialiștii invitați de către MB Dental Junior cum să ne creștem copiii sănătoși și în echilibru.
𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧ță?
Dacă sunteți pacienții clinicii stomatologice MBDental Junior, știți deja că suntem foarte pasionați de ceea ce facem și că ne place să ne implicăm activ în educația orală a familiilor din comunitatea clujeană. După o mulțime de seminarii organizate încă din 2012, era momentul să trecem la pasul următor și să depășim granițele clinicii noastre unde ținem majoritatea evenimentelor pentru părinți, cu convingerea că părinții clujeni sunt interesați de informații noi și de calitate direct de la experți.
𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 ș𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫𝐢𝐢?
Am ales pe sprânceană speakerii evenimentului, fiecare dintre ei fiind cel mai recomandat de părinți în domeniul său de expertiză.
  • Dr. Specialist Pedodonție Cristina Mihãlțan va vorbi despre metode de profilaxie și mituri in stomatologia pediatrică,
  • Dr. Primar Pediatru Ana Ștefănescu va vorbi despre mituri și adevăruri în bolile copilăriei,
  • Dr. Specialist Oftalmologie Pediatrică Alina Iuga va vorbi despre cum putem să protejăm ochii copiilor noștri în era tehnologiei,
  • Kinetoterapeut Delia Nicoriciu va vorbi despre etapele de dezvoltare motorie între 0-3 ani și cele mai frecvente tulburări motorii și de coordonare ale copiilor,
  • #oZâna Măseluță / Psiholog Dana Ryffel va vorbi despre probleme de adaptare ale copiilor la grădiniță și la stomatolog.
𝐂â𝐭 𝐝𝐮𝐫𝐞𝐚𝐳ă 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧ț𝐚?
Conferința va dura 4 ore în intervalul 9-13, cu un coffee break la mijlocul programului.
𝐂â𝐭 𝐜𝐨𝐬𝐭ă ș𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐦𝐩ă𝐫𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥?
Până pe data de 6 aprilie vă oferim un discount de 25% și un preț special de 75 lei.
Biletele se pot achiziționa de aici: https://institute.mbdental.ro/product/pedi-update-2023/
𝐑𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞
Vă recomandăm să participați la conferință neînsoțiți de copii, însă pentru că știm că acest lucru nu e întotdeauna posibil, vom organiza un Kids Corner unde copiii care vin la eveniment se pot juca supravegheați. Totuși, vă rugăm să aveți în vedere durata de 4h a conferinței.

Detalii

Dată:
6 mai, 2023
Oră:
09:00 - 13:00
Cost:
75RON
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

MB Dental Junior
Telefon
0749 203 455
Email
junior@mbcenter.ro

Loc de desfășurare

Cluj Arena
Aleea Stadionului No.2,
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Hartă Google
Telefon
0364 883 530

Lasă un comentariu