Povestea Prieteniei în Lumea Animală

Cu fiecare pas în lumea noastră de basm, copiii învață că dragostea și respectul pentru animale și natură aduc magie în viață.

Vă așteptăm la resortul nostru canin Hotel Ham Ham, unde organizăm o tabără de zi specială pentru copii!

Această tabără unică oferă copiilor oportunitatea de a explora și învăța despre legătura specială dintre oameni și animale.
În timpul taberei „Povestea Prieteniei în Lumea Animală”, copiii vor avea parte de o experiență educativă și distractivă într-un cadru sigur și prietenos. Tabăra este concepută pentru a oferi o îmbinare perfectă între activități interactive, aventuri în aer liber și lecții educative despre animale și prietenia cu acestea. Copiii vor avea ocazia de a interacționa cu câinii noștri prietenoși și jucăuși. Vom organiza sesiuni de dresare a câinilor și vom oferi copiilor posibilitatea de a învăța despre diferite rase de câini, comportamentul lor și cum să îngrijească un animal de companie.
Pe parcursul taberei, copiii vor fi implicați într-o serie de activități distractive, cum ar fi plimbări în aer liber, jocuri interactive și ateliere creative. Vom organiza sesiuni de basm, unde copiii vor explora poveștile fascinante despre animale și vor învăța lecții prețioase despre prietenie, compasiune și respect față de toate ființele vii.
Echipa noastră de instructori experimentați, pedagogi și iubitori de animale vor ghida copiii pe parcursul întregii tabere, asigurându-se că aceștia se simt în siguranță și se distrează într-un mod educativ. Ei vor beneficia de o atenție individualizată și vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, încredere și empatie prin interacțiunea cu animalele și cu ceilalți copii.
Tabăra „Povestea Prieteniei în Lumea Animală” se desfășoară in incinta Hotel Ham Ham, într-un mediu natural și liniștit, oferind copiilor posibilitatea de a se conecta cu natura și de a învăța despre importanța protejării mediului înconjurător și a vieții sălbatice. Indiferent dacă copilul dumneavoastră iubește animalele sau dorește să învețe mai multe despre ele, tabăra noastră oferă o experiență memorabilă și educativă. La noi gasiti locul perfect pentru ca copiii să-și dezvolte pasiunea pentru animale și să înțeleagă importanța relațiilor de prietenie și respect față de lumea animală.
Când se desfășoară?
31.07.2023-4.08.2023 (5 zile) intre orele 8:00-17:00
Preț: 1000 Ron, prețul include Mic dejun & Gustare & Prânz
Grăbiți-vă să vă înscrieți copilul în această tabără, locurile sunt limitate! Pentru înscrieri și mai multe informatii nu ezitati să ne contactati: 0799987493.

Lasă un comentariu